Gå til innhold

Bli med å lage ny character? RP


Anbefalte innlegg

Er en stund siden jeg har spilt wow nå og siden jeg slettet alle charene mine da jeg sluttet sist gang har jeg på en måte begynt på nytt og det er ikke så kult når man ikke kjenner noen andre som spiller wow, er guildløs og er lvl 1 uten noe som helst. :p

 

Lurte derfor på om det var noen her som kunne tenkt seg å kjøre igang med en ny character, helst på Moonglade eller Darkmoon Fairie da jeg liker PvE, RP'e og questing best! :-D

 

Setter selvsagt også pris på om noen kunne hjulpet meg igang i form av guild, småting osv...

 

 

thx

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nei. Hvorfor? Jo, fordi fjortissene ser kun PvP, og vet ikke hva Rp betyr, og derfor driter de i det. Ergo, fler fjortisser enn RP'ere.

 

7581096[/snapback]

 

Logikk, kor?

 

Har du overhodet spilt på en slik server? Det har ihvertfall jeg.

 

Det å finne andre spillere å roleplaye med er overhodet ikke noe problem, og man kan merke at miljøet på serveren er mye mer "voksent".

 

Er man ute etter å roleplaye, har ærlige intensjoner og sier klart ifra om hva man vil, så vil man oppnå dette uten å måtte arbeide veldig mye for det. Det var ihvertfall slik jeg opplevde det.

 

Greit nok, det finnes på disse serveren, som alle andre, mengder med fjortisser, men ikke på langt nær så mange. At det er flere på disse serveren er helt vanvitting.

 

 

Edit -

 

 

On topic - Forøvrig så kan jeg kanskje tenke meg å starte en ny character på en RP server, men vet ikke hvor alvorlig jeg hadde tatt den characteren. Spiller i det hele tatt veldig lite WoW for tiden.

Endret av jossda
Lenke til kommentar

Vil nok tro det er flere fjortiser med ganker inntensjoner på RP PVP enn RP PVE.

Det er mange fucka drittunger der ute som rett og slett reroller på RP servere for å "eie" andre spillere. På en RP PVP server kan dem jo gjøre det overalt.

 

På et PVE realm vet dem at det ikke går. Så, ja jeg må nok si meg enig med Arinomi her, tror det er mindre sjangse på et RP PVE realm å møte på dem værste tullinga. Jeg vet om mange spillere som har rerolla til Moonglade bare for å slippe unna ganking, som Arinomi og jeg spiller på.

Ja, vi har tullinger på Moonglade også. Dem finnes jo overalt, men vi blir hvertfall ikke ganka av idioter.

 

Skal ikke påstå at det jeg sier er helt rett, men det er følsen som jeg har. (Snakker også av erfaringer fra andre spillere jeg prater med)

Endret av Darkrevan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...