Gå til innhold

hvilke klasser gjør mest damage?


Anbefalte innlegg

Har ikke lest videre enn første side, men ønsker uansett å svare på dette topicet.

 

 

Vil først og fremst gratulere trådstarter med å starte enda en debatt rundt dette temaet.

 

Uff, hva skal jeg egentlig si.. Det føles ut som om jeg har lest dette topicet før, mange, mange ganger.

 

Først har vi OP, som prøver så godt han kan å begrunne hvorfor han valgte å starte dette temaet enda en gang, uten egentlig å introdusere noe nytt til den gamle debatten.

 

Deretter møter vi en hel haug med forskjellige meninger, hvor rekkefølgen i det store og hele egentlig er ganske random. Dette er noen av stereotypene vi er dømt til å møte på :

 

 

Warriorfantasten - Vil, tross alle nerfs(rage normalization osv.), påstå at Warriors er den desidert beste DPS-classen. Dette er ubestridelig og alle andre classes er stort sett bortkastet å ha med, så lenge du har ett par "high-end" warriors med deg som kan lage kjøttpudding av det meste.

Ekstrem-raideren - Vil hele tiden begrunne sine utsagn med at "hos oss", "Når vi dreper KT, som vi btw har hatt på farm i tre måneder, er det xxx-class som regjerer totalt!", "Nei, men når du får litt mer peil" etc. Ekstrem-raiderens mening er lov, dog det virker som om alle er overbevist om at de har rett i akkurat denne diskusjonen.

 

DM-entusiasten- Vil kostant refere til Damage Meter, og ofte faktisk legge ved bilder som "bekrefter" han/hun sine påstander. En ting som er å legge merke til, er at det ofte er DM-entusiaten selv som på disse bildene er eksemplet på at paladins faktisk kan gjøre DPS og at Rogues healer minst like bra som Druids, hvis First Aid bare blir brukt 'riktig'.

 

Mattematikeren - Kan ofte forveksles med DM-entusiasten, da også matematikeren tar Damage Meters flittig i bruk. Hovedforskjellen er at mattematikeren føler seg DM-entusiasten overlegen, da han ofte tar i bruk avanserte verktøy slik som TheoryCraft og slike anretninger. Utregninger på kalkulatore med flere funskjoner en antall sandkorn i Tanaris, som forøvrig ingen skjønner det minste av, er også en selvfølge.

 

Paladinekstremisten - På lik linje med Warriorfantasten vil Paladinekstremisten hardnakket påstå at Paladins faktisk kan gjøre veldig god DPS. Da riktignok så lenge Paladinen har det nødvendige gearet (Noe de selvfølgelig aldri har, merkelig nok.), det ikke er snakk om et vilkårlig encounter, at settingen er riktig, og at alle andre DPS-classes er semi-AFK.

Anti-Paladinekstremisten - Vil uansett erfaring påstå at Paladins DPS er latterlig. Dette uten egentlig å vite noe om saken, skillsettet til paladins, bortsett fra HoJ og Divine Shield, og spillet generelt. Om Anti-Paladinekstremisten fortsetter å diskutere fordi han/hun så hardnakket tror på sin mening, fordi han/hun liker og slenge ved på bålet eller bare fordi han/hun har fått det inn med morsmelken at Paladins ikke kan gjøre DPS, og derfor har sett det for seg å mene dette til den bitre slutt, varierer fra person til person. Som regel er det Anti-Paladinekstremisten vi kan takke (eller kanskje skylde på?) for å holde liv i disse temaene.

 

Pwn'a PvPere - Som regel befinner vedkommende seg (tydeligvis) stadig i en situasjon hvor han rett og slett ikke står en sjanse i PvP. Vedkommende begrunner som regel sine meninger med å legge frem situasjoner. Disse inkluderer som regel Trinkets, Zerker buff, uheldige Debuffs, Cooldowns, bugs, skyhøye Crits eller enkelt og greit Deathcoil. Måten den Pwnede PvPer vil fremstille dette på er at dette er noe som skjer til stadighet, selv om vi alle egentlig er klar over dette var en engangshendelse som lot den Pwnede PvPer sitte igjen med en følelse av å ha blitt stygt forulempet.

 

Han av mange Alts - Denne karen har ett dusin alts, som regel en av hver klasse til 60. Minst. Dette gjør at han, bedre enn alle andre, vet hva han snakker om. Vedkommende har tross alt opplevd situasjonen fra begge sider!

Å herregud! Ikke ENDA ETT AV DISSE TEMAENE-typen - Vedkommende bidrar stortsett veldig lite til trådens utvikling, men dette er da like greit, da temaet er dødfødt i det store og hele. Og var det for ett år siden også. Selv tipper jeg mest mot denne typen.

 

Men vi må jo for guds skyld ikke glemme trådstarter! Stort sett hver eneste post fra trådstarter vil være for å beskytte seg selv mot den enorme mengden av Å herregud! Ikke ENDA ETT AV DISSE TEMAENE-typer som til stadighet utrykker sin frustrasjon.

 

---

Nå er klokken 05:53, og jeg skal på familiemiddag kl. 12:00. Hvilket betyr God Natt.

Endret av jossda
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

takker for gratulasjonen. :innocent:

 

men poenget er att personene i denne tråden trives med og diskutere dette

er også morsomt og vite hva folk mnener om diverse ting , vis dere ikke liker det skygg unna. vi er her først om fremst for og diskutere damage til de forskjellige klassene ikke for og . omg noob tråd omg omg wtf omg. fuck enda en slik tråd søkte på forumet fant bare en og den var uber gammel gadd ikke og gjenta den pga alle de gamle meningene og trådene og her har vi alså resultatet en tråd som folk diskuterer utmerket i helt til enkelte personer absolutt skal ødlegge og komme meg usakelige komentarer.

Endret av neoman
Lenke til kommentar

Warlock syntes jeg er bare BEST!

i PVE bør man ha speccet fullt hus på shadow invulnerability så du får en del ekstra dmg

+ curse of shadow. Hvis man i tillegg har fullt hus på demonology og har ute imp/Felguard så får man litt ekstra dmg der også.

i PVP bør man bruke Felhunter/succubus for enten å seduce eller med felhunter å oppdage rogues samtidig som silence på spellcaster

bortsett fra det er det bare å pøse på med DoTs og shadow bolt

IMBA :thumbup:

Lenke til kommentar

Spiller hunter. Tar noen PUG AB games somme tider, og har ALDRI blitt slått på dmg done. Leder vanligvis med 50-60k dmg på slutten av gamen, avhengig av om det er noen andre hunters som vet hva de gjør. Og folk som sier at warlocks gjør mest dmg: lol.

Etter patchen så kan en hunter gjøre evig med dmg om han har mana pots. Uten mana pots så blir det mindre enn før patchen.

Lenke til kommentar

Alle classer kan etterhvert gjøre grei damage med bra nok gear og rett spec spør du meg. Avhengig av situasjon da selvfølgelig.

 

Edit: Utenom balance-druids da selvfølgelig, eneste speccen jeg ennå ikke har klart å respektere. Måtte alle balancedruids dø en forferdelig død :)

Endret av Carl M
Lenke til kommentar

Spørs litt på åssn setting du sammenligner classene i. Personlig synes jeg det er best å sammenligne classene i 5-man instances. Raids er altfor innsnevra og begrensa i forhold til hva noen classes er dyktige til. PvP damage fortjener en egen thread. :)

 

Uansett, utifra alle de forskjellige situasjonene du kan sette classene i så vil Mage være den beste kandidaten i de fleste av de. Måten classes gjør damage på er forskjellig, og hvem som har fordelen vil forandre seg fra fight til fight. Men når alt kommer til alt så er det lite en Mage ikke kan gjøre høy, sikker, og effektiv damage imot.

Lenke til kommentar
Rart ingen har nevnt hunter her... de er helt SYKE i pvp nå. Eier alt på en to tre... =) i pve har jeg ikke fått testa ut, guilden har ikke raida siden patch enda =( vil ha 4 set Cryptstalker! :(

7565012[/snapback]

 

det er siden de stikker av -.-

 

ON: synes mage, shadow priest eller shaman som gjør mest damage. critter noe sykt

Lenke til kommentar
Rart ingen har nevnt hunter her... de er helt SYKE i pvp nå. Eier alt på en to tre... =) i pve har jeg ikke fått testa ut, guilden har ikke raida siden patch enda =( vil ha 4 set Cryptstalker! :(

7565012[/snapback]

 

det er siden de stikker av -.-

 

ON: synes mage, shadow priest eller shaman som gjør mest damage. critter noe sykt

7639040[/snapback]

 

Nå har riktignok vi shadowprester rundt 25% konstant critsjanse, men mindblaster er ikke akkurat kjent for å critte så himla høyt at det gjør noe.

1592 er min rekord, i motsetning til mager som kan få inn treff på over 3000.

 

Men total dps mot enkeltmål ligger vi ganske høyt ja.

Lenke til kommentar

Mest damage?

 

DPS warrior, rogue,mage, lock eller hunter. (Ikke gitt rekefølge)

Alt etter forholdene, og mest viktig du slacker ikke.

 

Har selv out dpsa alle i tre guildene jeg har vært med i, med dps warrior og mage. Tatt folk med bedre gear enn meg med begge klasser.

På ingen måte skryt, slacker bare aldri.

Under raids ignorer jeg whispers og andre ting som kan fjærne konsentrasjonen.

Lenke til kommentar
Hmm, Paladin med t2 vs Rogue/Lock/Mage/DPS Warr med dps gear/Hunter med t2

 

lurer på hvem som gjør mest dmg.. :hmm:

7578506[/snapback]

 

Kjør t2.5 (som faktisk duger å dps'e i) så skal jeg love deg paladinen presterer...

7578514[/snapback]

Men da presterer også andre classes! Paladin t2.5 vs Rogue / hunter t2.5 tror palaen hadde vært sjangseløs. Men selfølgelig med rett gear og rett specc kan pala også gjøre dps, det kan alle classes. Imo så skal paladins heale, ville heller ha hatt en shadow priest imotsetning til retri pala.. Det gjelder da også forsåvidt for balance / feral specced druids..

7578615[/snapback]

 

Selføgelig har ikkje paladin like bra DPS som rogue/mage/furry warrior eller andre DPS class. Men med rett gear og rett spec ligger dei ikkje langt bak, men dps pala i raid er helst for og holde seals opp på mobs som seal of wisdom, seal of light og seal of crusader. I et 40 mans raid burde det vere minst 4-5 paladin for at alle class skal få dei beste pala buffane, minst 2 helst 3 burde gå DPS for og holde seals oppe på mobs.

 

Seal of Wisdom:

Det kan judgast på mobs og nor noken i raide hitter det targete paladinen har judgaet har dem en kjangs til og få 59 mana av det.

 

Seal of light:

Det kan judgast på mobs og nor noken i raide hitter det targete paladinen har judgaet har dem en kjangs til og verte heala med 61 hp.

Lenke til kommentar
Hmm, Paladin med t2 vs Rogue/Lock/Mage/DPS Warr med dps gear/Hunter med t2

 

lurer på hvem som gjør mest dmg.. :hmm:

7578506[/snapback]

 

Kjør t2.5 (som faktisk duger å dps'e i) så skal jeg love deg paladinen presterer...

7578514[/snapback]

Men da presterer også andre classes! Paladin t2.5 vs Rogue / hunter t2.5 tror palaen hadde vært sjangseløs. Men selfølgelig med rett gear og rett specc kan pala også gjøre dps, det kan alle classes. Imo så skal paladins heale, ville heller ha hatt en shadow priest imotsetning til retri pala.. Det gjelder da også forsåvidt for balance / feral specced druids..

7578615[/snapback]

 

Selføgelig har ikkje paladin like bra DPS som rogue/mage/furry warrior eller andre DPS class. Men med rett gear og rett spec ligger dei ikkje langt bak, men dps pala i raid er helst for og holde seals opp på mobs som seal of wisdom, seal of light og seal of crusader. I et 40 mans raid burde det vere minst 4-5 paladin for at alle class skal få dei beste pala buffane, minst 2 helst 3 burde gå DPS for og holde seals oppe på mobs.

 

Seal of Wisdom:

Det kan judgast på mobs og nor noken i raide hitter det targete paladinen har judgaet har dem en kjangs til og få 59 mana av det.

 

Seal of light:

Det kan judgast på mobs og nor noken i raide hitter det targete paladinen har judgaet har dem en kjangs til og verte heala med 61 hp.

7639311[/snapback]

 

Denne reagerte jeg på.. er ikke Crusader Strike der for en grunn?

Lenke til kommentar
Hmm, Paladin med t2 vs Rogue/Lock/Mage/DPS Warr med dps gear/Hunter med t2

 

lurer på hvem som gjør mest dmg.. :hmm:

7578506[/snapback]

 

Kjør t2.5 (som faktisk duger å dps'e i) så skal jeg love deg paladinen presterer...

7578514[/snapback]

Men da presterer også andre classes! Paladin t2.5 vs Rogue / hunter t2.5 tror palaen hadde vært sjangseløs. Men selfølgelig med rett gear og rett specc kan pala også gjøre dps, det kan alle classes. Imo så skal paladins heale, ville heller ha hatt en shadow priest imotsetning til retri pala.. Det gjelder da også forsåvidt for balance / feral specced druids..

7578615[/snapback]

 

Selføgelig har ikkje paladin like bra DPS som rogue/mage/furry warrior eller andre DPS class. Men med rett gear og rett spec ligger dei ikkje langt bak, men dps pala i raid er helst for og holde seals opp på mobs som seal of wisdom, seal of light og seal of crusader. I et 40 mans raid burde det vere minst 4-5 paladin for at alle class skal få dei beste pala buffane, minst 2 helst 3 burde gå DPS for og holde seals oppe på mobs.

 

Seal of Wisdom:

Det kan judgast på mobs og nor noken i raide hitter det targete paladinen har judgaet har dem en kjangs til og få 59 mana av det.

 

Seal of light:

Det kan judgast på mobs og nor noken i raide hitter det targete paladinen har judgaet har dem en kjangs til og verte heala med 61 hp.

7639311[/snapback]

 

Denne reagerte jeg på.. er ikke Crusader Strike der for en grunn?

7639417[/snapback]

 

Crusader strike er der for at pala skal få litt mer DPS + at den refresher seals.

Lenke til kommentar

Selv begynner jeg å få klokketro på at shaman har imba dps (burstdamage også, you name it)..

 

Shaman har mindre casting time, koster mindre per spell (kan reduseres av totem - ie. grønn = -15mana cost) enn en fire mage..

 

Draenei Shaman har vel ~25% spellcrit med 5/5 LB/CL crit, ToW og standard crit/crit fra gear.

 

Tror de klarer å pøse ut mer damage enn mages av typen Fire slik det ser ut atm..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...