Gå til innhold

Beste metode (goop på prosessor)?


Aedion^

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Har alltid lurt på; hva er egentlig den beste måten å få goopen jevnt og fint spredt utover kjernen på prosessoren?

 

Den første metoden, og den man finner flest steder på nettet, er at du tar en liten klatt goop i ett hjørne av prossesor kjernen, og smører det ut i ett 1mm jevnt og tykt lag ved hjelp av noe slik som ett kredittkort.

 

Andre metoden, tar man en liten klatt i midten av prosessoren, og deretter bare trykker cpu-vifta ned oppå, slik at goopen fordeles jevnt utover prosessoren.

 

Hvilke av metodene gir best resultat, og er sikrest? Har prøvd førstnevne metoden ett par ganger, men sliter alltid med å få det jevnt... Hadde vært så greit om metode 2 var like så god.

 

Noen her som kan annbefale en av disse to framfor den andre?

Endret av RaVager_X
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruker alltid metode to, jeg holdt faktisk på med en liten personlig test for noen dager siden (metode 1 vs. 2) men glemte det :p

 

Uansett, metode to fungerer veldig bra og er i tillegg noe enklere så ingen tvil her i gården.

Skrevet (endret)

Goopen smelter jo og blir helt tyntflytende med en gang CPU'n blir varm uansett. Har det så mye å si hvordan den er spredt utover før den settes på da? Så lenge man ikke har på altfor mye, såklart.

Endret av Bitex
Skrevet

pleier bare å smøre utover ett tynt lag og så en bitteliten smule i midten. da er jeg sikker på at jeg har nok til å dekke hele cpuen. Så lenge man har nok så er det ikke noe forskjell igrunn, det blir like mye skvist utover uansett og har man på litt my så blir det bare skvist litt utenfor prosessoren...

Skrevet

Ok.. Takk skal dere ha for hjelpen. Føler alltid at det kan gjøres bedre når jeg bruker metode 1, og det ender derfor ofte opp med at jeg går å irriterer meg over om jeg gjorde det riktig eller ikke.

  • 3 uker senere...
Skrevet
Nr. 2 på GPU også? Skal installere VF900 i morgen.

7668577[/snapback]

Ja, det fungerer det og.

 

Men jeg vill tatt å smørt et tynt lag over hele først, deretter en liten klump i midten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...