Gå til innhold

Arrangerer LAN på skedsmokorset!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det vi tenker på er vel mer hvor vi skaffer bordene :) Zypher har vært i kontakt med ObWiik, men vi syns kanskje at de bordene virker litt skranglete/grillfest/julebord -ish ut. Man har jo også muligheten som blir brukt på alle større LAN med europaller og sponplater, men hvor henvender vi oss evt. for priser på noe slikt?

 

Forresten, arrangørene for dette LAN'et er Zypher (trådstarter), Skinney og Mixy (meg), så vet dere det, hvis det kommer svar fra litt forskjellige brukere her på diskusjon.no :)

 

Takker for svar :)

Lenke til kommentar
På TG, The Summit og Hw-Lan brukes det paller med plater oppå. Det er lett å smekke sammen, og lett å ta ned (skru, ikke spikre!)..

7521203[/snapback]

 

Dette LANet skal ha ca. 100 stykk, blir ikke paller o.l. litt mye styr/høye kostnader?

 

Vi tenker å ha 80cm per pers i bredden. Foreløpig syns jeg skolepultene høres mest fornuftig ut, mht. pris/plass/komfort/stabilitet. må nesten se litt hvordan pulter, eventuelle andre bord skolen vi skal på har.

 

Vi hadde tenkt å leie fra ObWiik, men nå ser det ut som at vi kan ta bort den utgiften :w00t:

Lenke til kommentar

Vanlige skolepulter er ikke noe særligt å bruke på lan, for det blir alt for mange bein som gjør at folk får nesten ikke tatt stolen inn under bordet.

 

Det optimale er å bruke å få låne mange litt lenger bord, på en del skoler er det slik som to sitter ved siden av hverandre. Slik er stabile, passe mengder med bein, og er lett å bære, spesielt om beina går ann å slå sammen. Men er oftes ikke så lett å få tak i slike.

 

Å bruke paller og plater er nesten den eneste løysinge på store lan, da dette er enklere å få tak i og frakte i store mengder. Men kreves at det settes sammen. Det er mange bedrifter som har store mengder med paller liggende, og de fleste er villige til å låne de bort noen dager, men et problem her er at de fleste lagrer pallene ute, slik at pallene er våte og tunge, altså mindre optimalt.

Plater er nesten noe dere må kjøpe inn, for de byggevarebutikkene jeg har snakket med var ikke villige til å låne det ut, spesielt når vi skal lage hull i platene til skruer. Slik plater kommer ned i 50,- (med mva) for en plate på 1.2x2.4m. Det vil koste rundt 3000 for å få nok bord til rundt 200 pcer.

 

Men det må være en del lan organisasjoner som har et lager med slike plater liggende, og kanskje er villige til å låne/leie ut.

Lenke til kommentar

Sjekka litt nå, de har 2 persons pulter, men må høre hvor bred de er og hvor mange de har av dem... setter 70 cm per pers som et minimum for å bruke dem. Da vil vi også ha mer penger å bruke på andre ting, som f.eks. Gbit/s switchene vi har tenkt å kjøpe:D

takker for alle svara!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...