Gå til innhold

Proteiner og kreft


Anbefalte innlegg

Jeg kom over denne artikkelen i VG i dag. Jeg vet ikke hva jeg syns. Blir så irritert på nyhetskanalene, dem skriver så mye rart. Jeg spiser jo mye mere enn 50 gram proteiner hver dag. Bare proteinshakene på morgenen og før trening er på tilsammen 74 gram, og så kommer all proteinrik mat i tillegg. Noen som har noen kilder som sier noe annet eller? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Meget dårlig artikkel. Typisk VG å grave opp svada, som er udokumentert. Å si at høye verdier av IGF-1 er nesten synonymt med kreft, vitner bare om de skrantene journalistiske egenskapene til VG.

Hvor er alle bodybuildere og idrettsutøvere med kreft? Hvorfor er ikke alle de som driver med toppidrett kreftsyke? Så å si alle toppidrettsutøvere ligger mellom 1-2 g proteiner pr kg. Fikk alle i gamledager kreft, når de spiste over 300 gram kjøtt pr dag?

Lenke til kommentar

De skriver kun at for mye proteiner kan øke risikoen for kreft.

 

Nå vet jeg fint lite om kreft, men det er vel oftest eldre mennesker som får det. Kanskje de som har hatt et høyt inntak av proteiner er mer utsatt enn andre når de begynner å dra på årene.

 

Og folk levde vel ikke så lenge i gamle dager når de spiste mer kjøtt? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...