Gå til innhold

Grei projector til ikke altformange kronene?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bråk har ikke så mye å si ettersom dataen min lager et sali leven, og jeg bor rett ved ei elv som buldrer på...

 

Jeg har fått med meg såpass at pærer koster veldig mye penger?!

 

 

Plassering har jeg tenkt på, har stort rom og så lenge det ikke må være mer en 2,5m fra maskin til lærret så funker det..

Lenke til kommentar

http://www.hjemmekino.no/guide/projektorguide.asp er en veldig fin plass å begynne. Her kan du orientere deg om hvilken type projektor du vil ha, lerret, avstand osv.

 

På avshop.no linker de også til en "avstandskalkulator" for de forskjellige projektormodellene, der du på forhånd kan sjekke hvor stort bilde du ivl få på ulike avstander.

 

Jeg har nettopp bestilt meg ny projektor selv. Endte opp på en Hitachi PJ TX-300 til ca 13.000, men vurderte også lenge en Panasonic PT-AE900(E). Den får du like under 10.000-lappen. Dette virker som en meget god HD-projektor, og kontrasten på 5500:1 er slettes ikke å forakte..

 

Jeg endte opp med å bestille fra avshop, hovedsaklig på grunn av at dem tilbyr lampeforsikring. Normalt får man bare 90 dager garanti fra produsent (eller 300 timer), mens du gjennom denne forsikringen kan sikre deg lampe i enten 1000 eller 2000 timer (1 eller 2 år).

 

Nye pærer er en utgift ja, de ligger mellom 2000-3500 stort sett, men holder jo også endel år. Levetiden er ofte estimert til 3000 timer, og med et normalt forbruk vil vel det tilsi noen år. De projektorene jeg har hatt har i tillegg levd mye lengre enn oppgitt lampetid.

 

Bråk er ikke å regne som noe problem. Ligger på mellom 25 og 30 db, og de fleste som kjører film via projektor har jo også et ok stereoanlegg koblet til, som enkelt overdøyer både PC og projektor.

 

Lykke til med kjøpet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...