Gå til innhold

Den Qle X1950Pro AGP 256/512 tråden


Theo343

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har samme PSU som deg brazir, Tagan 480W med molex for skjermkort. Fungerer helt glimrende her.

 

Jeg hadde masse kål med å montere fordi jeg har vannkjøling i miditower og dette kortet butta selvf. i slangene i tanken så jeg strevde verre med å få det på plass men fikk det til.

 

Det bootet rett opp i windows uten noe som helst problemer. Jeg installerte så Catalyst 6.12 fra ATi sidene, versjonen uten CCC først. Nå skal jeg benche litt med disse basic

driverne.

 

Orginalvifta på Sapphire 512MB kortet lager så og si ingen støy, kun når PC'en starter så rev'er den opp litt men ellers er den så og si lydløs.

 

EDIT:

Hmmm når jeg skal starte 3dmark03 så får jeg feilmeldingen

"hardware does not support multitexturing with at least 2 textures. 3dmark03 will not run properly" videre får jeg masse slike "hardware does not support..."

 

Hmm det ser ikke ut som jeg har noen som helst DX støtte... dette var strange. Dx9 lar seg ikke reinstallere. Spill klager på manglende DX støtte.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Widows funker greit hos meg, men jeg får at jeg ikke har noen DX8, X9 støtte samt at CCC sier at den ikke finner noen ATI display driver. Prøvde med Sapphires 6.9 suite nå.

 

Lurer på om jeg må bite i det sure eplet og reinstallere til WinXP hmmpf.

 

EDIT:

Forsøker noe DX9 uninstall tools osv først.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Høres snålt ut det ja. :hmm: Selv avinstallerte jeg nVidia-driverne og tok en DriverCleaner, det så ut til å gjøre susen.

 

Fortsetter å teste spill her, og en ting jeg kom på var at med 512MB videominne kan man spille Ghost Recon: Advanced Warfighter med teksturkvalitet satt til High. Det gikk ikke før med 6800GT'n, som kun hadde 256MB. :)

Lenke til kommentar

Har fått kortet på plass nå. Ser ut til å virke bra. har en Antec truepower 380w og det ser ut til at det virker uten nevneverdig problem.

 

Kortet er innmari stort og i mitt antec sonata kabinett måtte jeg fjerne 12cm vifta i front for å få plass til strømkontaktene. I tillegg ligger nok HK mitt litt lavt eller så er kortet litt lengre på DVI port siden. Jeg måtte skru av den nederste skruen hvor du skrur fast dvi kontakten for å få kortet skikkelig ned i AGP porten.

 

Reagerer litt på støyen dog. Synes ikke den bråker, men den er hørbart der. Hadde AC basert kjøler på min gamle R9800 pro, så referansen er nesten lydløs. Kjøpte en accelero 2 kjøler som jeg sikker blir å montere etter en stund.

 

Testa litt i BF2 og kjører alt på maks med full flyt i spillet, cool.

 

Er stor fornøyd med kjøpet og det blir nok mer testing i forskjellige spill utover.

 

God jul folkens.

Lenke til kommentar
Har fått kortet på plass nå. Ser ut til å virke bra. har en Antec truepower 380w og det ser ut til at det virker uten nevneverdig problem.

 

Kortet er innmari stort og i mitt antec sonata kabinett måtte jeg fjerne 12cm vifta  i front for å få plass til strømkontaktene. I tillegg ligger nok HK mitt litt lavt eller  så er kortet litt lengre på DVI port siden. Jeg måtte skru av den nederste skruen hvor du skrur fast dvi kontakten for å få kortet skikkelig ned i AGP porten.

 

Reagerer litt  på støyen dog. Synes ikke den bråker, men den er hørbart der. Hadde AC  basert kjøler på min gamle R9800 pro, så referansen er nesten lydløs. Kjøpte en accelero 2 kjøler som jeg sikker blir å montere etter en stund.

 

Testa litt i BF2 og kjører alt på maks med full flyt i spillet, cool.

 

Er stor fornøyd med kjøpet og det blir nok mer testing i forskjellige spill utover.

 

God jul folkens.

7559919[/snapback]

 

 

 

Ah! Endelig en nesten100% glad-melding! Er blitt redd etter alle feil og problem som allerede er meldt her! puh.... Sitter med høy puls og venter på flere tilbakemedinger og benchmarks.. Skal bestille i januar da jeg får penger nok.. Har du Nyeste BF også eller? Skulle likt å vite resultater der.

Endret av nils_wie
Lenke til kommentar

Det er ikke der hos meg heller. Var bare for å avklare at det stemmer :) Holder nå på å reinstallere til WinXP SP2 US, for å se om OS'et mitt var årsaken til problemene. Desverre har jeg en problematisk sil 3114 sata kontroller på HK som skaper trøbbel, så jeg må slipstreame en installasjonscd med satalink drivere siden den henger på manuell F6 inst. Håpet å slippe det styret.

Lenke til kommentar
Vel, dette var like morsomt å installere som å trekke tenner. Kortet er både for høyt og for langt til at det uten videre får plass i Soltek EQ3901 mini-PC'en min. Jeg kommer tilbake med mer når jeg får modifisert kassen nok til å snike inn kortet  :p

7556782[/snapback]

 

Med litt bryting fikk jeg fjernet den utveksten i kabinettet som var i veien, og på andre forsøk fant jeg en kombinasjon av molex-kontakter som later til å kunne levere nok strøm (300W Soltek strømforsyning som påstår å kunne levere 8A + 14A på 12V). Jeg har ikke spilt nok eller kjørt nok tester til å si noe om det faktisk er stabilt i lengden, men det later til å fungere. Karkand gikk i 70-80 fps i 1280*1024 med 4x AA og full vigør, og Splinter Cell Double Agent kommer til å bli koselig ;)

 

Dere som har problemer med at skjermen går i svart i det dere kommer inn i windows, kræsjer eller låser maskinen seg eller går bare skjermen i hvilemodus (sjekk om f. eks caps lock-knappen fungerer, bra tegn)? Hvis skjermen bare går i dvale er det meget godt mulig det bare er snakk om at det blir valgt en refresh rate skjermen ikke støtter. Burde gå an å komme seg rundt.

 

Kan ikke si noe endelig om støy siden jeg kjører med åpent kabinett fram til jeg kappet av en bit av harddiskbrønnen også, men det virker ikke for ille.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...