Gå til innhold

Den Qle X1950Pro AGP 256/512 tråden


Theo343

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal forsøke å ikke spamme tråden med postinfo, men nå er det jammen målstrek i sikte! Nå skal den noen mil uttafor Oslo så er den "home".

"21.12.06 02.28 REGISTRERT OMLASTINGSTERMINAL 0024 OSLO"

 

Jeg tror dette blir et av de bedre kjøpene jeg har gjort på lenge. Takk ATi! Takk Posten :), Takk Pcutstyr :D

 

P.S. Ikke røp til andre at jeg er en voksen kar som gleder meg som en unge over 1 stk hardware i posten :p

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Det høres glimrende ut Smirnoff. Skal bli spennende å se spesielt AA resultater vs. det gamle kortet ditt.

 

EDIT:

21.12.06    09.25    ANKOMMET POSTKONTOR

Yiiiha! Det blir henting på postkontoret etter jobb!

 

Dette synes jeg var overaskende bra prestert av både Posten og ikke minst Pcutstyr.no! Jeg trodde det ville bli større treghet rundt juletider. Hadde faktisk ikke forventet å få den på mitt postkontor før fredag eller lørdag. :thumbup:

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Tja, uflaks-streaken min fortsetter. Har problemer med å få kortet til å sitte riktig, det går ikke helt ned i AGP-sloten. (mangler ca. 1 mm til å gå helt nedi). Når kortet står i, starter maskinen opp, men får artifacts, antageligvis p.g.a at kortet sitter løst i kortplassen. Rart det der, da alle andre kort (inkl. 6800GT'n) passer som hånd i hanske.

 

Det rare er at det passer fint og fungerer tilsynelatende i reserve-PC'n, men det hjelper meg lite, det kabinettet er for smått til at jeg kan flytte hardwaren over.

 

Får forsøke videre og se hva jeg kan gjøre for å få det nedi, vet ikke om festebraketten må bøyes til så den passer eller hva som må til. Blir vel uansett ikke noe benching eller bruk av kortet i dag, må avgårde om en liten stund for kvelden. :(

Endret av Smirnoff
Lenke til kommentar

Kjipe greier smirnoff, håper at det løser seg...gi gjerne tilbake mld på hvordan du løser problemet i tilfelle andre opplever det samme.

Imens sitter jeg spendt og venter på resultater fra Theo?

I morgen på selveste bitte lille julefaten kommer mitt i posten, man gleder seg ja :D og for the record er også undertegnede godt voksen med 2 unger i huset (3 med meg :) )

Lenke til kommentar

Smirnoff:

Det var trist å høre, jeg logget meg spent på for å se dine gledesutbrudd i tråden nå :(. Men det ordner seg nok, skal se du løser det snart.

 

Jeg har akkurat kommet hjem fra posten og pakket opp stashet. Jeg bestilte en god del div. deler så jeg hadde litt å se igjennom. Godbiten sparte jeg til sist...

 

Med andakt løftet jeg ut Sapphire X1950Pro 512MB esken og lot den stå litt i positur på pulten mens jeg nøt synet av den. Så med stor respekt pakket jeg det ut og det første som slo meg var...

 

"WOW! så tungt og kompakt dette kortet var! Og stooort!".... Vel, nå er jeg vant til et 6600GT 128MB, men dette kortet var som å pakke opp en gullbarre. Kompakt, tungt og oser av kvalitet.

 

Selve kjøleren ser overaskende bra ut, en tung, meget solid og lavprofil sak som ligger over hele kortet med et lillafarget plexiglass/plast lokk på toppen med Sapphires grafikk.

 

Jeg ble sittende å holde i kortet, kjenne på tyngden og "wow'e" en stund før jeg la det pent tilbake i posen.

 

Men jeg får desverre ikke montert det akkurat nå fordi pc'en min er full av vannkjøling, med vann på det gamle GFX kortet så det er litt jobb med å bytte hos meg, men jeg setter meg ned litt senere i kveld eller i morgen tidlig.... hvis jeg klarer å vente så lenge... må styre litt med andre juleforberedelser også... Men nå er "barnet hjemme", så nå kan jeg senke skulderne ;)

 

Men! Fortsettelse følger... og dette lover godt.

 

PS! Jeg synes orginalkjøleren på dette kortet så _meget_ solid og kvalitetspreget ut så jeg er spent på å høre støy og se temps.

 

EDIT:

Hvis andre får kortet må de bare sette i gang med info i tråden, dette er julaften på forskudd!

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Dere kjenner til Tom's VGA charts? Jeg får kortet mitt i morgen, men er ikke sikker på om jeg orker å benche særlig i dag. Er-dette-spillbart-på-denne-settingen-feelingen får ta seg av sammenligningen ;)

 

Edit: Smirnoff: Du er sikker på at HKet sitter skikkelig i kabinettet? Prøv å løsne litt på skruer og se om du kan få litt bevegelse i det hele.

Endret av CWalken
Lenke til kommentar
Kan noen si meg om det er noe spesielt å hente på X1950PRO hvis man fra før av sitter på et HIS X800XT PE kort (AGP)......?

 

Det burde jo kanskje ikke bli rare forskjellen i og med at:

 

X800XT PE = 520/1120 MHz

X1950 PRO = 580/1400 MHz

7434762[/snapback]

 

Det er jo smart shader 3 på x1900 kortet?

Du vil hente en del.

Forskjellen var stor på min 3000+ @ 2,4 men jeg byttet til x1800xt.

Jeg hadde ikke x800 men r9800pro... Men jeg vett heller ikke hvor ytelseforskjell det er på x1800xt og et x1950pro

Endret av The_Free_Man
Lenke til kommentar

Helv. Kjøpte nylig et GeCube x1950Pro 256mb men ikke svarte om det vil funke. Kommer så langt som xp home logoen, men når den skal inn i desktop så kobler monitoren ut. Safemode booter helt til desktop.

 

Hadde et Powercolor x800xt pe fra før. Kjørte Omegadrivers. Avinstallerte disse før jeg skiftet kortet. Lurer på om noe henger igjen.

 

Formaterer as we speak for å se om en fersk install funger bedre. Funker ikke det blir jeg sur :(

 

Har ingen DVI på monitoren min, men det er med en vga-dvi converter. Kan det være den som er fukka?

 

Prøvde oxo å sette innstillinger til 800x600 i safemodus og boote opp, men funke heller ikke. HJELP!

Lenke til kommentar

Ikke umiddelbart, nei. Har en gammel AMD XP 2200+ men for liten PSU i den.

 

Prøvde på nytt i maskina nå....installert xp på nytt, alle gigabyte driverne. Får boota opp med en gang jeg har satt inn kortet . Alt skjærer seg etter jeg har innstallert ati-driverne merkelig nok.

 

Kan jeg prøve omegadrivere uten å risikere noe i forhold til garantien?

Endret av brazir
Lenke til kommentar

Jeg har samme PSU som deg og det burde fungere plettfritt da det er en knallgod PSU. Fjern Omega driverne fullstendig. Kan heller ikke huske at det står noe om at Omega driverne har støtte for X1950Pro sist jeg sjekket.

 

Hvilke andre drivere forsøker du, versjon osv? Får du bilde ved boot? altså bios ol?

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...