Gå til innhold

Den Qle X1950Pro AGP 256/512 tråden


Theo343

Anbefalte innlegg

Det skal jeg sørge for. Har ellers nevnt en over din post ;).

 

EDIT:

Da er mitt "Sapphire Radeon X1950PRO 512MB GDDR3, AGP8X" kort bestilt sammen med en "Arctic Cooling Accelero X-2". Så har jeg god luftkjøling inntil jeg bestemmer meg for å slenge på en vannblokk.

 

Jeg bestilte fra Pcutstyr fordi jeg kjøpte en del andre ting, og helt identisk handlevogn ble 400,- billigere hos Pcutstyr.no. Denne gangen måtte jeg la lommeboken styre.

 

Første gang jeg har kjøpt fra pcutstyr.no så det skal bli spennende. Alle varene var på lager så det burde gå forholdsvis kjapt, slik at jeg får det i løpet av uken og før helgen.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bestilte meg Sapphire kortet med 512 og ekstra Artic cooling kjøler som var med powercolor kortet fra Pcutstyr. Bestilte i går kl 18:30 og ordren står ennå som "ny ordre". Litt spent på hvordan leveranse responsen på dette selskapet er.

 

 

Tenker jeg venter min en måneds tid før jeg monterer kjøleren i tilfelle det skulle være noe problem med kortet som går på garanti/retur.

Lenke til kommentar

Sapphire 512MB kortet mitt ble sendt fra PCutstyr i dag. Litt kjedelig at jeg ikke får brukt det før jeg kommer hjem igjen 4. januar (er på juleferie i hardanger nå). Jaja, da har jeg ihvertfall noe å glede meg til etter nyttår.

 

Dere som får kortet denne uken. Fint hvis dere kunne si litt om støynivå på standardkjøleren. Lurer på om den er stillegående eller om jeg skal sette på en Arctic Cooling Accelero kjøler. Har ikke planer om å overklokke kortet uansett. Post også før og etter resultater i spill/benchmarkprogrammer osv. :)

Endret av Spaz
Lenke til kommentar

OleNOR:

jeg bestilte ved midnatt i går og sende melding rundt lunsj i dag om hvorfor ordren ikke var til plukking ennå.

 

Fikk svar om at min ordre vil bli sendt i morgen. Hos komplett fikk jeg beskjed om at hvis jeg bestilte før 09:00 ville ordren bli sendt samme dag. Altså de 400,- i forskjell på min totalte ordre(lagervarer) tilsvarer ca. 1 dag ekstra venting så langt.

 

Ergo har vi nok en gang bevis på at Komplett gir bedre service og at billigere priser går utover service. Også hos MPX, Netshop og Psdata har alltid ordren blitt sendt samme dag om jeg bestilte for 09 og noen sender samme dag om jeg bestiller før 13.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Theo343: Har handlet fra PCutstyr tidligere og faktisk vært innom dem i Fredrikstad ved en anledning. De er et mindre selskap som omsetter for betydelig lavere beløp enn komplett (33 mill vs 1,6 milliard, 2004). Forventer normalt at disse skal kunne levere raskt, men i julerushet vil nok en liten bedrift slite mer med pakking enn komplett og co med antatt mer skalerbar logistikk (de bruker forøvrig SAP, som nå skal virke ;).

 

Bare jeg får kortet mitt før 24 des. til Oslo skal jeg være fornøyd.

Lenke til kommentar

Vi får krysse fingrene, Theo343.

 

Har sittet uten skjermkort i 2 uker nå pga et r9800 som tok kvelden. Begynner å få kraftig abstinens etter å spille BF2- PR-mod. Blir utrolig kult å få spilt dette spillet i naturlig oppløsning (1600*1200) med alle goddies. Gammelkortet tålte bare 1024 med alt på lav/middels.

Lenke til kommentar
Fikk svar om at min ordre vil bli sendt i morgen. Hos komplett fikk jeg beskjed om at hvis jeg bestilte før 09:00 ville ordren bli sendt samme dag. Altså de 400,- i forskjell på min totalte ordre(lagervarer) tilsvarer ca. 1 dag ekstra venting så langt.

7536446[/snapback]

 

Det ser nok ut som om Komplett har sitt å stri med i juleinnspurten de også.

 

Ordre plassert: 18. des 13:43

Plukking begynt: 19. des 20:43

Ferdigpakket: 19. des 22:47

 

Men jeg skal ikke klage på 33 timer turn-around jeg, så lenge posten gjør sin part.

Lenke til kommentar

Ah "godt å høre" at det gjelder flere, da er nok dette kun pga. julemaset :) Informasjonen fra OleNOR om selskapet Pcutstyr har også fått meg til å ville handle der flere ganger. Jeg støtter gjerne de "små".

 

Jeg har hørt mye "ymse" om Pcutstyr tidligere, men jeg plasserte nå altså min første ordre der på rundt 4000,-. Og jeg tror nok neppe de vil skuffe meg, jeg har allerede spart 400,-

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Da var min pakket og gitt sporingsnummer, regner med at den kommer inn i posten sitt system i løpet av dagen. Normalt vil den da dukke opp på omfordelingssentralen i oslo på torsdag og på lokalt postkontor fredag.

 

PCutstyr er et lite firma ja. Ser av et søk i www.proff.no at de ikke har noen regnskapsopplysninger for 2005. Kanskje de har shippet ut av Norge (MPX hadde heller ingen opplysninger). I tillegg er marginene ganske så svake. Tenker ikke så mye på det siden jeg nå kjøper retail produkter som kan tas opp videre med produsent ved ev. problemer med PCutstyr i framtiden. Kjøper selv alltid fra den som kan levere billigst inkl frakt. Har handlet fra mange forskjellige webshoper og synes ikke det er store forskjellene mellom dem på de produktene jeg kjøper.

Lenke til kommentar

Min bestilling inneholder følgende info nå:

20.12.06    14.47    MOTTATT DATA OM SENDING    1617 FREDRIKSTAD
Videre står det noe om 1kg som jeg håper er pga servicepakke regler, siden kolliet veier 4,6kg. Jeg bestilte 19/12 00:24. Jeg gleder meg til jul ;)

 

Ting skjer, nå er forrige linje fjernet og det står:

20.12.06    16.50    INNLEVERT POSTTERMINAL    1714 SARPSBORG
Og pakken skal til Oslo området? *klø seg i hodet*. Hehe litt smått sprøtt å følge pakken som om verden står stille til den kommer frem :p

 

Nå stod det også litt andre ting om vekt.

Produkt  SERVICEPAKKE 

  Vekt  5,7 kg 

  Volum  51,5 dm3 (60x33x26 cm) 

  Prisgrunnlag  10,3 kg 

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Det viktige er hva slags Amper du har på 12v railen din på PSU'en, det kan du sjekke på merkelappen eller hos produsenten. Videre er det hvor mye belastning den har i dag.

 

Kryssjekk dette med det X1950Pro kortet du skal ha. Produsenten oppgir strømforbruk. En god regel er å holde seg innenfor 75-80% av PSU'ens maks kapasitet.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
bittelitt offT:

Kan jeg kjøre x1950pro (pci ex) med en 350w strømforsyning?

hvis ikke, hva kan jeg kjøpe da av sånne billige ekstra forsyninger? :)

7543095[/snapback]

 

bare for å teste har jeg kjørt mitt x1900gt og en amd 3200+@2500mhz med 2 hdd og 2 dvd og vann kjøling helt fint på en gammel 300watt power og det fungerte fint på 1600x1200 og alt på fult i alle spill uten stabilitets problemer :) tror det var no gammelt cheiftech power eller så var det Fujitsu-siemens.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...