Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Eksamen systemutvikling til jul


Anbefalte innlegg

Tar opp igjen eksamen i systemutvikling (3INA) nå til jul, så har eksamen i morgen og forberedelse i dag. Sitter her med forberedelsesdelen, og tar gjerne imot kreative forslag til hvordan denne kan løses. (Vet det er mange med god peiling på dette her inne.)

Dette er jo som sagt bare forberedelsesdelen, oppgaven får jeg jo ikke før i morgen, men det er mulig å hvertfall utarbeide noen omtrentlige forslag til hvordan det kommer til å bli.

Så om noen vil hjelpe, så ville det vært veldig fint. Kom med forslag til hvilke entiteter som trengs. Er ikke helt blank selv, men trenger inspirasjon. :)

 

Tema: Konserthus for jazz- og rockeklubb

I en større by her i landet har en jazz- og rockeklubb fått permanent leie et hus der de blant annet har satt i stand to konsertlokaler av ulik størrelse. Den lille salen har navnet Community, den store har navnet Society. Community har 80 publikumsplasser og brukes til intime jazzkonserter, mens Society har 200 publikumsplasser og er mer beregnet på rockekonserter.

 

Styret i klubben har oppnevnt en gruppe som er satt sammen av klubbmedlemmer. I denne gruppen deltar medlemmer som følger godt med i musikklivet, og som har interesse og kompetanse for teknisk gjennomføring av konserter. Gruppen har ansvaret for å sette opp konsertprogrammer, gjøre avtaler med band som skal spille, og sørge for best mulig avvikling av konsertene. Den har ikke ansvar for markedsføringsarbeidet, men leverer informasjon om planer til de medlemmene som driver med den delen av virksomheten.

 

Arbeidet til konsertgruppen forutsetter god planlegging og organisering, kontakt med band og med markedsføringsgruppen, øvrige medlemmer i klubben og offenlige instanser. Gruppen har til nå brukt regneark til å holde oversikt over konsertplanene og bruken av lokalene, men blant annet i forbindelse med noe utvidede arbeidsoppgaver den er tiltenkt, vurderer den det slik at regneark ikke gir god nok støtte til arbeidet, og den ønsker derfor å få utviklet et databasesystem.

 

På eksamen vil du få oppgaver tiknyttet til utviklingen av et slikt system.

 

Vedlagt er et eksempel på et regneark gruppen har brukt i planleggingen. Gruppen har funnet ut at dette på langt nær gir den oversikten den behøver, men det forteller deg likevel noe av den informasjonen den arbeider med.

 

Regnearket får jeg ikke satt opp her, men det inneholder denne informasjonen:

Dato, Tid, Sal, Plasser, Band, Stil, Kontaktperson, Tlf., Produsent, Tlf.

 

Edit: Emne angående samme oppgave var visst opprettet her. :)

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...