Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

trenger hjelp !


jorn89

Anbefalte innlegg

har en macrom 2 kanals 500w rms forsterker som driver en 12" pioneer to-spolet spl sub som er ca 1-2 år gammel nå , bassen den lager er ikke akurat fin bare når man spiller lavt hva kommer det av? suben er på 750w rms å max effekt 2000w dritten kostet 4500kr. ser når vi spiller rimelig høyt at vi får ikke utnytta hele membraen får så vitt brukt halve er det subben eller forsterkern som er fucked?

 

 

 

her er en nyere versjon av subben som jeg har: http://www.bilradiospes.no/prod_detaljer.php?id=697

 

og forsterkeren er :http://www7a.biglobe.ne.jp/~kuruma-break/macrom.JPG er bare bilde finner den ikke på nettet:/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

For det første, hvordan har du koblet det?

 

Du har en sub med 2 spoler, har du da koblet den på hver sin kanal på din 2 kanals forsterker er ikke det helt lurt, da det er stereo til en sub. Har du brokoblet forsterkeren, så kan det være lasten på subben som gjør at den ikke spiller som du vil ha det til. Er vell 2 spoler på 4 ohm i denne, og seriekobler du spolene så får du en impedanse på 8 ohm , da vil forsterkeren ikke gi nok effekt. Paralellkobler du spolene får du en impedanse på 2 ohm, men da må du passe på at forsterkeren din er stabil i 2 ohm, når den er brokoblet.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...