Gå til innhold

NWN 2: Spm ang XP penalty for div raser.


Anbefalte innlegg

Heisann jeg har akkurat skaffet meg NwN2 og etter en halvtimes tid med tutorialen dukket det opp noe some jeg virkelig må ha svar på før jeg fortsetter.

 

Saken er at jeg valgte en Deep Gnome som har *3 i lvl/xp penalty pga at han har såpass mange statbonuser/racials (antar jeg).

 

Jeg tenkte ikke så mye over dette før jeg merket at disse to henchmennene mine lvlet ikke bare en men to ganger før min char fikk et eneste lvl. Faktisk må han ha 10000xp for å dinge fra 1 til 2. Da vil de to andre nissene nesten være lvl 5!

 

Kan noen fortelle meg hvordan det vil bli å lvl en sånn character med tanke på xp? Altså må jeg har 10k for lvl2 deretter 20k for lvl3? (det vil jo ta evigheter...)

 

Og han kan vel fremdeles bli lvl 20 selv om han har en sånn penalty? (litt kjipt å komme til lvl 17 for å finne ut at når er det slutt hehe)

 

Er det i hele tatt tilrådelig å begynne å lvle opp en character av denne rasen om man strengt tatt ikke har tenkt å bruke all verdens tid på dette spillet?

 

Takk for hjelpen. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ganske i tvil om du vil oppnå lvl 20 med en Deep Gnome i campaignen, basert på utviklernes utsagn om at Drows, med sin +2 penalty, antakligvis ikke vil være i stand til det. Det er fordi Deep Gnome, med sin +3 penalty, vil trenge 190 000 XP for å komme til lvl 17, mens de uten penalty trenger samme mengde XP for å komme til lvl 20.

 

Personlig vil jeg tro at bonusene som Deep Gnome får ikke vil veie opp for tre leveler, spesielt hvis du er en klasse som bruker magi, da du vil gå glipp av lvl 9 spells.

 

På en annen side så er det viktigste at du trives med karakteren din, spesielt siden du ikke har tenkt å bruke så mye tid på spillet. Så lenge du er fornøyd, er det ingen grunn til at du skal begynne på nytt igjen.

Endret av andir
Lenke til kommentar

+3 LA betyr at karakteren din regnes for å være 3 levelerer høyere enn det den

egentlig er, derfor virker det logisk at max level for deep gnome er 17.

(Jeg tar nå utgangspunkt i D&D 3.5 reglene siden jeg ikke har fått kjøpt meg NWN2

enda)

 

Lurer på dette selv også, så det ville vært fint om noen kunne bekrefte/avkrefte

dette.

Lenke til kommentar

Man kan nå level 20 med Drow, Deep Gnomes, Tieflings og tilsvarende raser. Det krever imidlertid stor tålmodighet, og ikke minst at man fullfører hvert minste oppdrag for å sanke erfaringspoeng.

 

in the case of NWN2 (not pnp, just nwn2) ECL only refers to a increase in nessessary experiance to go to the next level, that means, YES you can reach level 20 with a bit more fighting, NO your not epic at level 20 if you have an ECL, you wont gain epic feats, you wont end up more powerful then a non ECL at level 20, this is due to the law of dimishing returns, wich means, even if an ECL starts off with a few extra abilities, they dont make THAT much difference by the time your level 20

 

Hentet fra siste post i denne tråden.

Lenke til kommentar

Kjipt hvis det er sant (bare en vanlig poster som sa det da, ikke admin elns), hva

er poenget med non-ecl rasene da? (tenker multiplayer med maks starting level)

når du kan få gratis SR og mere stats?

 

Noen som kan teste ved å lage en custom map som gir deg maks level?

 

EDIT: så at han sa at det var devs som hadde sagt det....

Endret av Vrugdush
Lenke til kommentar

Ja, man kan nå lvl 20 i NWN 2, men spørsmålet er om det er nok quests i campaignen slik at du får nok XP til å nå lvl 20 med en +3 penalty-klasse. En utvikler spilte igjennom campaignen og gjorde mesteparten av det som kan gjøres, og endte opp på lvl 19 med en klasse uten noen penalty.

 

Sagt av noen av utviklerne og testerne:

 

You certainly can reach 20, though there's no guarantee you will. If you are a non-ECL race, you'll definitely get into the high teens. By doing side content, you can get to 20.

 

It'll be pretty tough to hit 20 if you have a harsh ECL. Drow-er beware.

 

There are so many sidequests and such in NWN2 it is hard to get through them all in one playthrough, but if you are a completion fanatic you should have no trouble getting to 20.
Endret av andir
Lenke til kommentar
Kjipt hvis det er sant (bare en vanlig poster som sa det da, ikke admin elns), hva

er poenget med non-ecl rasene da? (tenker multiplayer med maks starting level)

når du kan få gratis SR og mere stats?

 

Noen som kan teste ved å lage en custom map som gir deg maks level?

 

EDIT: så at han sa at det var devs som hadde sagt det....

7212725[/snapback]

 

Slik er det bare. Et sted må grensen gå, og denne gang går den ved level 20. Betyr ikke så mye i enspillerdelen, da har man ingen å måle seg mot. Brukere som lager egne moduler har selvsagt anledning til å sette begrensninger på hvem som delta i disse.

 

Deep gnomes (ECL +3) får den verste jobben med å nå level 20 i spillet. Deretter følger Drow og Duergar (gray dwarves) (ECL +2), og til slutt Aasimar og Tiefling (ECL +1)

Endret av Penneknekt
Lenke til kommentar
@ Penneknekt: Tiefling har bare +1 level adjustment.

 

Her er et table over hvor mye experience du trenger for å levle med de forskjellige rasene.

post-107830-1162589777_thumb.jpg

7213308[/snapback]

 

Og Svirfneblin er da altså Deep Gnome for de som ikke visste det. :!:

 

Har ikke fått meg spillet enda men som en fan av D&D 3,5 Forgotten Realms så er det et must! Jeg spiller litt NWN fortsatt da..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...