Gå til innhold

Bilde vises ikke!


Anbefalte innlegg

Hei! Holder nå på med min lille portefølje og her finner dere adressen: http://psdesign.1go.dk/portfolie/nettsider.html

 

Som dere ser vises ikke nettside 9. Hvorfor ikke? Hvis dere går inn i http://psdesign.1go.dk/portfolie/nettsider/9.jpg så er jo filen der. Jeg er også sikker på at jeg har angitt riktig adresse til filen. Har også prøvd å bare bytte ut bildelinken i html-filen til 8.jpg i stedet og da virket det fint å vise den andre siden... Kan noen være så snill å sjekke dette for meg? Hva er det som er galt her?

 

Tusen takk for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fant feilen. Bildet eksisterte egentlig ikke. Det var noe galt med Photoshop så en fil med det formatet og navnet som jeg valgte ble lagret, men det var ikke noe inni. Likevel da jeg åpnet filen med photoshop kom bildet opp. Om jeg åpnet bildet manuelt i nettleseren min kom det ikke noe. Dermed tok jeg et screenshot av bildet i full størrelse mens det lå i photoshop og slettet det gamle bildet. Så valgte jeg "New" og limte inn screenshotet. Jeg cropet litt lagret med samme format og filnavn og det virket!

 

Kanskje dette kan ha noe å gjøre med at jeg i går kveld gikk tom for strøm og PC-en gikk i dvale? Hva tror dere det kan ha vært?

Lenke til kommentar

Har ikke lest hva som står her, men bare la merke til at siden du linket til lastet utrolig tregt alle blidene. Regner med at det er du (trådstarteren) som har laget siden. Her er mitt lille tips. Lag små thumbnails av de preview-sidene dine. Så legger du disse ut på hovedsiden. Så vidt jeg ser så bare skalerer du ned de store bildefilene dine til å passe i de små boksene. Det er bedre at du bruker filer som er krympet slik at de passer akkuratt inni de små rutene. Da vil du få lavere download time:D Håper dette gav noe mening...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...