Gå til innhold

Gothic III - sååå skuffet!


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Tenkte jeg skulle spille litt Gothic 3 istad, men neida.. Installerte det og kjørte det i gang og gadd ikke engang gå ut av den første landsbyen jeg startet i (der hvor orkene angriper) pga. for lav FPS og for mye bugs. Lyden knitret, skygger og textures hoppet rundt og FPS var helt latterlig dårlig..

 

Jeg skjønner ikke hvordan utviklerne kan ha sluppet dette spillet i det hele tatt så tidlig, med alle de bugs som er i det nå. Og jeg skjønner heller ikke at noen gidder å spille det. Det er vel ikke gøy å spille et spill som hakker er det vel? Jeg kjører absolutt alle spill på max 1280x1024 -> 1680x1050 (spørs hvilken res. som er tilgjengelig), 4xAA, 8xAF/16 osv. og ligger som regel aldri under 40-50FPS. Men Gothic 3.. grøss. .. Ganske synd, fordi spillet ser veldig pent ut og de to forgjengerne var jo veldig bra.

 

Kan i det hele tatt én person her på forumet, med hånden på hjertet, si at de spiller Gothic 3 med høy FPS? Isåfall vil jeg gjerne vite hva slags komponenter du kjører.

 

Mine specs:

 

Abit AW9D-MAX, Crucial BallistiX DDR2 PC6400 2048MB, Intel Core 2 Duo E6700 @ 3.0GHz, Gainward Geforce 7950GX2.

 

Takk for oppmerksomheten! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, jeg prøvde det lenge nok til å se at ytelsen var så dårlig at det nærmer seg ikke spillbart.. Og hvis man ikke kan kjøre et spill på "high" uten å få lav FPS og texture-bugs o.l. med et high-end system, hva er da vitsen med en "high" funksjon? "Vel, vi releaser spillet nå, men hvis du skal spille det slik det er ment så må du ha komponenter som ikke er tilgjengelig på markedet." .. :S

Lenke til kommentar

Jeg anbefaler å tweake litt ja. Etter at jeg gjorde det kunne jeg spille med alt på high unntatt skygger, oppløsning og depth of field. Fps'en ligger stort sett på 40-60(noen ganger dropper den til ca. 25). Oppsettet mitt står i profilen.

 

For å spille med beste grafikk må du forresten stille alt på high i custom.

Lenke til kommentar

Jeg har nesten ikke merket noen bugs etter ca. 20 timers spilling, fiender som forsvinner inn i vegger etc har skjedd 3-4 ganger men det er det eneste jeg kan komme på. Og det lagger bitte litt av og til, men ikke noe jeg bryr meg om- Utenom 15-20 sekunder etter man åpner et lagret spill, da kan laggen være litt vel vond.

 

FPS'en er ikke kjekk nei, den må jeg prøve å få tweaket på en eller annen måte. Men det er fremdeles spillbart, gjør bare litt vondt i øynene hvis man sitter for lenge :)

Lenke til kommentar

Kjører på 1152x864, med så godt som alle innstillinger på så høyt som det går :)

Går sjeldent under 20ish fps, ligger vel på rundt 40-50, flyter kjempebra i mine øyne bortsett fra akkurat det øyeblikket man tar opp en fakkel, da stopper det i kanskje 1 sec før det flyter fint igjen...

Digger spillet her så sinnsykt! Bare så synd den memory buggen... har 4gb RAM og gothic 3 bruker opp alt etter et par timer spilling :ermm: Men det er forsåvidt den eneste buggen jeg har opplevd.

 

Men men, alt i alt, jeg er kjempefornøyd! Nettopp kommet til ørkenen nå, stemning!! :)

 

Cut'n Paste fra dxdiag :

Prosessor: Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz (2 CPUs)

Minne: 4090 RAM

Navn: NVIDIA GeForce 7900 GTX (512MB)

 

 

edit: leif

Endret av Dimas
Lenke til kommentar

Prøv å se forbi grafikken (problemene?) da mann... skyggene fungerte dårlig hos meg (flickering) så jeg skrudde de helt av, resten har jeg på max (8xAF) og det flyter stort sett like bra som Oblivion. Enig i at optimaliseringen ikke er helt god, men spillet er likevel flott, gi det en sjanse til. Søk litt rundt etter .ini optimaliseringer, det vil nok hjelpe en del på ytelsen.

Endret av zapper
Lenke til kommentar

Jeg forstår ikke klagingen til dekar. Du får mye dårligere fps i Oblivion med alt satt på det høyeste, med de specsa dine. 40-50 fps med alt på det høyeste må regnes å være greit. Hvis du må ha mer fps, sett ned ytelsen. Du spiller vel ikke for å se på über pen grafikk, men for gameplay?

Lenke til kommentar

spillet går strålendes hos meg på medium og da er grafikken mer en bra nok, har mye minne og har utvidet minnebruken i .ini filen for å bedre ytelsen!

 

Blir for dumt å klage sånn som du gjør dekar, så klart lages spill som ikke kan kjøres på max med dagens hardware.. Tenk tilbake på fekd Delta force spillene , man hadde ikke kjangs å spille dem på fullt uansett hva man hadde den gang..

 

Lurer på hvilke bugs som fikk deg til å ikke gå ut av første byen engang? Eneste som irriterer meg litt i spillet er dårlig AI..

Lenke til kommentar

Jeg skjønner alle som har frustrasjon over at spillet er så uferdig som det er. Det ble jo hold tilbake en liten stund, det var defenetivt ikke lenge nokk.

 

Til alle som har fps problemer. Pcen min er helt ok mid-end, jeg har skrudd alt på laveste uten at view distance. I Gothic serien har grafikk aldri vært i hovedfokus, gud fordømme om folk skulle tro det.

 

Phirana Bytes lovet oss en patch etter 5-6 uker, det tok 5 dager. Det sier jo sitt.

 

Personlig legger jeg spillet på hyllat å venter i en måned. Så får vi se :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...