Gå til innhold

LOTR - two towers


Anbefalte innlegg

hei,

 

ser at dette spillet utgis idag. Har selv ikke lest så mye om spillet, bare hørt at det er bra. Har også sett et par video-snutter av spillet fra E3, virker lovende.

 

Noe som vet hva slags spill det er? Da mener jeg, RPG, plattform osv? ser ut som noe alle Diablo-opplegg. Eller det vanlig eventyr, slice-and-dice?

 

Er det noen her som kommer til å kjøpe det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-11-07 10:59, skrev Smyagol:

Nå har jeg sett LOTR - Ringens brorskap extended version, men det var ikke så mye imponerende ting. Annerledes begynnelse var det ihvertfall.


<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Smyagol på 2002-11-07 11:00 ]</font>


 

Selv om dette egentlig ikke har noe med posten å gjøre, må jeg si at Extended version gjorde en av mine favorittfilmer enda bedre! Men jeg tror ikke det betyr så mye for folk som ikke har lest bøkene..

Lenke til kommentar

hei igjen,

 

I går kjøpte jeg spillet. Jeg spilte 4 timer i strekk med en gang jeg kom igjen. Og dette var fra ti på kvelden til to på natta (og ja, jeg skulle på jobb dagen etter :smile: ) Det sier jo litt at dette er et spill som man bare må spille litt til før man legger den fra seg. To Towers er en typisk slice-and-dice sverdspill, men dog utrolig morsomt for det.

 

Anbefales på det sterkeste!

 

ps. Grafikken er VELDIG bra (til å være PS2)!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-12 22:21, skrev Jørgen-aa:

Er ikke "LOTR - two towers" kun for ps2 ??

Jeg har hørt at two towers spillet ikke kommer til noen andre konsoller :???:

Tar jeg helt feil her ?


 

Da vi var i England hos Electronic Arts i august i år, ble vi fortalt av produsenten at det vil komme ut på andre konsoller til neste år.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte to tårn til ps2 på release-datoen og må si det var ganske kult. Fett hvordan scener fra filmen ble mixet inn i spillet. Spillet følger de to første filmene ganske slavisk egentlig, så det er ikke mye nytt og oppleve. Men artig å kverke monstrene selv! :smile:

 

I dag kjøpte jeg fellowship of the ring til xbox og har spilt det et par timer. Har ikke kommet langt enda, men allerede virker det som om dette er et bedre og mer omfattende spill. Tror nok jeg ihvertfall bare vil runde to tårn og legge det på hylla, og så vie masse tid til fellowship otr :grin:

Spillene er rimelig forskjellige da. Fellowship er mer et rpg enn to tårn.

 

Kjøpte extended dvd'en i dag også, og den skal jeg se NÅ :smile:

 

 

 

PS. Noen som har url til det pågående Middle Earth Online?

Lenke til kommentar

Jeg så folk spille spillet i køen utenfor Colloseum. Personlig ble jeg ikke spesielt imponert. Virket som om konesptet er hentet fra "slosspillene" hvor man går bortover skjærmen og denger fiender. Selvsagt kan dette være morsomt, men det er ikke et spill jeg kommer til å ønske meg til jul :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...