Gå til innhold

Den store Snowboardtråden


jacoP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En fin runde er Swag på Byporten, så White Out i Grensen, videre til SnoSrfSk8 (elns) under konserthuset i Vika så runder du av på Anton's Sykkeldelisk i Bogstadveien.

 

Edit: Det er forresten en Swag i Bogstadveien også, men sist jeg sjekket var dette mer klær enn brett, trolig tilpasset klientellet som frekventerer i Bogstadveien. Du kan også sjekke klær på What's Up i Arkaden på vei fra Byporten til Grensen. Sett uansett av mest tid til White Out, de har stort utvalg og allright folk.

Endret av cbastus
Lenke til kommentar

Hvilke alternativer har man når man bor i Bergen? Tenkte å reise en eller annen plass med kompiser, eventuelt leie hytte / leilighet, men har ikke peiling på hvor man kan dra som ikke koster skjorta. Eneste stedet jeg vet om er Voss.

Noen som har peiling på hvor mye differanse det er på priser mellom norge og sverige?

Lenke til kommentar

Vil anta at det er billigere i Sverige, også valutaen som hjelper deg litt. Ca 10 NOK til 8 SEK. Og det er jo lite som slår svenske tjeier. Nor det er sagt er norsk afterski kåret til verdens beste av flere internasjonale stjerner, valgets kval altså. På skiinfo har du et kart over alle anlegg i på vestlandet: http://www.skiinfo.no/Region/Vestlandet-EN...-2310-no.jhtmll

 

Runt Bergen er det lite dessverre, Voss er vel det mest kjente der. Spørs litt hva du ønsker å kjøre i grunn? Big mountain, off pist, pist, park, store ting, små ting, er afterski med paraplydrinker alfa og omega eller er det viktigere med skibomsfaktor? Om dere gidder reise helt til Sverige har Åre en fin blanding av alt, her i Norge er nok Hemsedal det mest allround anlegget og Hemsedal Cafe har hands down Norges beste afterski uansett hva Tryvann måtte reklamere med.

Lenke til kommentar

Ohh. Forsquare er nice. Ultrabaggy og lange, i alle fall med freedom fit. Selv om Forsquare er litt old school må jeg si jeg er kjempefornøyd med min 07 Wright jakke.

 

Pussig nok er det beste med hele jakka det enkleste: to små strikker i ermet man kan putte tomlene i for å holde jakka på plass når man tryner i pudder. Genialt enkelt og funksjonelt med overhode ingen kostnad. Jeg skal sy slikt på alle jakkene mine i år. Om jakka di har det må du teste det ut. Det er helt supert.

 

Dogfunk, amen. Hvordan frakter du det hit?

Lenke til kommentar

Ja, kan gjøre det. Vil tro Lowepro's modeller beregnet for slik tåler like mye, hvis ikke mer, vann enn Burton Zoom, men de er nok en del dyrere. Har ellers lest at Burton's tåler litt mer bank før innholdet blir skadet. Kamerautstyret ligger i egen polstra eske (som er uttagbar, praktisk), som igjen ligger inni den polstra sekken. I tillegg ligger åpningen til utstyret inntil ryggmargen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...