Gå til innhold

Den store Snowboardtråden


jacoP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om du er like stødig switch som vanlig kan det være at du har lært deg å kjøre brett med feil fot foran. Altså at du egentlig er goofy men har lært deg regular, eller omvendt. Det skjer at man lærer seg feil om man ikke får testet nok/har en middelmådig instruktør.

Men det er uansett helt konge om du mestrer begge sider like bra. Det er jo noen som er født til å være gode. Bare se på Arn i den svenske tempelridder filmen, for ikke å snakke om Travis Parker

 

Forøvrig kaller man en switch(sw) fs 360 for "cab" på fagspråket. Du må gjerne kalle det en cab 360 men det er egentlig ikke vits siden cab 180 kalles en half cab. Trikset er tatt fra skating, men da er det egentlig fakie fs 360 det er snakk om. Som igjen er en sw nollie fs 360 ... bare for å gjøre det innviklet.

 

Uansett: sw fs rotasjon -> cab. Så har du lært noe nytt i dag også :)

Dette gjelder forøvrig bare for brett, på ski snakker man om natural og unatural rotasjoner.

Lenke til kommentar

Takker for positiv respons.

 

Ingenting som heiter sw nollie.

Man kan vel diskutere, men som nevnt i setningen før den du siterer kalles det fakie når man setter en sw nollie på skate. Om du vil kalle det en fakie ollie må du gjerne det.

 

Edit: Hører forresten at flere skryter av Tryvann. Det skulle være mest artig å bare cruise rundt i pukkelpisten og skogkanten visstnok. Dere som er i nærheten burde stikke opp før det blir helt oppkjørt.

Endret av cbastus
Lenke til kommentar
Noen som har vært i tryvann de siste dagene?

Tenkte meg en tur opp på torsdag, er parken bra?

 

Var der i går, da var det kremsnø! De fleste railsa er fine, med gode landinger... Hoppa er så som så, de mellomstore er ganske kjørt opp, kulete i landinga... Men det kan jo hende de har preppa siden den gang, og da regner jeg med at det er knall der på torsdag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...