Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Spilldata jeg ikke kan spille på


Anbefalte innlegg

Hei hei..

Jeg har et ganske frustrerende dataproblem, spesielt siden jeg ikke er særlig skilled i å fikse de.. håper noen kloke hoder her kan hjelpe meg ;)

Problemet er som følger:

 

-Plutselig frøys dataen en dag når jeg startet WoW, (bildet, lyden og cursor, alt fryser) slik at jeg må trykke på restart knappen..

jeg har sjekket med andre spill og det skjedde også når jeg startet Cs og Hitman contracts..

så med andre ord, et par sekunder/maks ett minutt etter oppstart av spill fryser dataen.. hva kan jeg gjøre? har prøvd oppdatering av driver og directx.. men som sagt.. er ikke særlig skilled :blush:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fikk faktisk tips om å blåse det rent inni der, noe jeg gjorde, da kunne jeg spille faktisk.. i 1 time ca.. så frøys det igjen, jeg skrudde av vifte og tok en omfattende blåsing av hele dataen, men problemet er der enda.. skal sjekke med uttak fra slot #2 så poster jeg om det hjalp. (holder på med fjerning av spy/adware)

 

tusen takk for tipsene

Lenke til kommentar

Prøv å laste ned speedfan http://www.almico.com/speedfan.php slik at du får info om eventuelle temperaturproblemer, ustabile spenninger og lignende. Bruker dette daglig til viftestyring og er ganske fornøyd. Uvurderlig når en driver med litt klokking :thumbup: Prøv å skru på logging og se på de etter et kræsj.

Ellers så er det flere grunner til at pcen kan oppføre seg slik som din gjør, det første jeg tenker på er de forskjellige minnebrikkene, se om det funker med bare en av de inni, strømforsyningen kan også være for svak slik at ved maks belastning så kutter den ut eller blir kanskje for varm, (siden det hender etter lang tid). Skjermkort eller prosessor kan jo også bli for varme og gå bananas, men dette finner du ut i speedfan i så fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...