Gå til innhold

Telenor; Endring av "FriFamilie og "FriTid".


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Fikk for noen dager siden tekstemelding fra 09000 om at abbonementet jeg bruker, "FriTid", har fått lavere månedspris (fra 329 til 299) og at startprisen på 0,59 øre er fjernet i de periodene man ringer "gratis".

 

Men mer interessant var meldingen angående "FriFamilie", Telenor har nå fjernet startprisen der også slik at man nå ringer helt gratis mellom medlemmene i tjenesten. Og i løpet av desember vil kontantkort-kundene og brukerne av djuice control også kunne ringe helt gratis innenfor "FriFamilie". Så det begynner å se ut til at tjenesten endelig er på vei til å bli like bra som Netcom sin familieløsning. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Om bare telenor kunne innført lik pris til alle nå så hadde jeg byttet fort ;)

6988911[/snapback]

 

Ja hadde de bare fått lov av Post- og Teletilsynet hadde de nok gjort det...

6991345[/snapback]

 

De har lov, fortell meg hvor det står at de ikke har lov? Det eneste de ikke har lov til er å være billigst, men det ville de uansett ikke vært på tross av lik pris. Det at netcom har høyere termineringspris gjør ikke at telenor må kreve mer. Se f.eks på telmore og tele2 (ikke alle abon, men noen) som har lik pris til alle på tross av at de leier av telenor.

Lenke til kommentar

zand: Ikke helt korrekt

 

Telenor tar en termineringspris for alle som ringer til eller i telenor sitt nett. Det samme gjør netcom.

 

Denne avgiften er fastsatt av post og teletilsynet, og netcom sin avgift er høyere enn telenor sin.

 

Telenor kan utmerket godt senke prisen for de som vil ringe til netcom - MEN, det taper de penger på, dermed gjøres det ikke.

 

Netcom har en litt annen policy der.

Lenke til kommentar
Telenor er pålagt den termineringsavgiften av NPT. Har ikke noen konkret side å vise til, men ring dem og hør så kan de bekrefte det. Selv om Telmore og Tele2 må da ikke de ta den avgiften da de ikke ER Telenor, de bare leier deres nett.

6991534[/snapback]

 

Telenor har jo ikke avgiften på en rekke abonnement, de velger selv om de vil ha den, se på djuice, lik pris til alle mobilnett. Det er netcom som bestemmer den, den er nå 83 øre. PTT bestemmer bare hva avgiften en operatør kan kreve av andre, ikke hvilke priser operatører skal bruke på sine abonnementer. Når en med tele2 ringer en i netcoms nett så vil tele2 måtte betale disse 83 ørene i leie, akkurat som telenor. Omvendt så m¨noen med netcomdekning betale 65 øre i minuttet når de ringer noen med telenordekning. Ganske logisk: se på prisen alle småoperatørene tar: fra 65 øre og oppover, de ville lett gått i minus om de hadde satt den litt lavere.

 

Jeg synes netcom burde satt ned avgiften, men det er frivillig hvor mye telenor lemper over på kundene. Faktisk har PTT flere ganger tvunget telenor til å sette ned ekstraavgiften fordi den ikke hadde forankring i virkelig kostnad.

 

Skal ikke si jeg er 100% sikker, men er ganske sikkert ut ifra ting jeg har lest på f.eks digi.no\hørt av andre.

Lenke til kommentar
Så vidt jeg vet kan kun 2 kontantkort-abb. være med i Telenors løsning.

 

Med NetCom kan du være 3.

 

På tide de tar opp litt av NetComs fordeler ja.

De har trossalt ikke fått lik pris enda til andre nett, slik som NetCom.

6996256[/snapback]

Ift kontantkort har dog telenor en fordel: dere billigste kort koster jo 0,99-1,49,- i minuttet, mens netcom har 1,99-2,99 avhengig av hvor du fyller opp. Om du kjøper i butikk koster det jo 2,99,-, mens telenor har samme lave pris der. Skjerp dere netcom!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...