Gå til innhold

Magic Pie på Maiden i kveld!


Subtacto2007

Anbefalte innlegg

Progrockforeningen Subtacto arrangerer torsdag 28. september den første av en rekke månedlige progrockkvelder på rockeklubben Maiden i Øvre Vollgate 13 i Oslo.

 

Det første bandet ut er MAGIC PIE fra Moss/Fredrikstad. Bandet er av Kanal 24 beskrevet som "norsk progrocks lokomotiv" nå for tiden, og debut-CDen i fjor ble kåret til årets album av utenlandsk progpresse, samt at bandet ble kåret til årets progband av det norske tidsskriftet "Tarkus".

 

Albumet fikk glimrende kritikker både i inn- og utland, og er gitt ut i over 20 land på det svenske plateselskapet Progress Records.

 

MAGIC PIE er for tiden i studio for å spille inn oppfølgeren, og vil derfor ventelig også prøve ut noe av sitt nye stoff på publikum torsdag kveld.

 

Som support kommer GRAND FETISH, som gjør en av sine få konserter i år. Bandets medlemmer er nemlig spredt over hele Norge, så det er ikke så ofte de kommer sammen. Noen av øvingene deres har visstnok foregått over nettet! Bandet spiller melodiøs pop/rock med noe islett av progressive elementer.

 

Dørene på Maiden åpner kl. 20.00 (pubavdelingen kl. 18.00) og inngang koster kun kr. 100,-. Medlemmer av progrockforeningen Subtacto kommer inn for bare kr. 70,- Medlemsskap (100 kr/år) kan betales i døra. Det er 20 års aldersgrense på Maiden.

 

Velkommen!

 

Noen linker med mer informasjon og lydkutt:

 

Subtacto

Subtacto på MySpace

Magic Pie

Magic Pie på MySpace

Grand Fetish

Grand Fetish på MySpace

Endret av Subtacto2007
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...