Gå til innhold

Deres Lian-LI Kabinetter.


Anbefalte innlegg

Vel liten vits i å nevne det men jeg bare må hehe. Jeg går snart til anskaffelse av min fjerde lian li burk. nemlig ett PC-A70FB tower. Tenkte fylle dette med en masse disker og bruke som filserver. Må få sortert igjennom allt rusk og rask jeg har liggende å se om jeg finner noe jeg kan bruke ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er mitt pc-v1110 kabbis etter en liten opprydding. Hatt det i 2 år nå, angrer litt nå at jeg ikke kjøpte det i sølv :p

 

 

v1110_6.jpg

v1110_7.jpg

v1110_1.jpg

v1110_2.jpg

v1110_3.jpg

 

 

Mitt gamle 6070 som nå står i kjellern :(

 

 

6070.jpg

 

 

Enda et i kjellern fra da modding var kult.

 

 

6000.jpg

 

 

Endret av Kannern
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg har et PC6070BSCANDV2, og er veldig fornøyd med det, bortsett fra én ting - sidedøra starter å vibrere av og til, til tider over lengre perioder. Har noen andre her vært borti noe lignende på sine kabinetter, og har noen av dere greid å bli kvitt vibrasjonene?

Lenke til kommentar

Har merket vibrasjoner i sidedørene på mitt PC-A10B. Løste seg ved at jeg satte på noen filtlapper (slike man setter under bena på bord og stoler) i hvert hjørne på dørene. Ble litt vanskeligere å få dørene på igjen, men regner med dette går seg til ettersom lappene blir presset flatere. Vibrasjonene ble i hvert fall borte. Billig løsning, siden lappene koster ca. ingenting på IKEA :) Neste prosjekt må bli å bytte ut de originale kabinettviftene med noen fra Noctua ettersom jeg synes disse har begynt å bråke mer med tiden.

Lenke til kommentar

Hvis den var myntet på meg, så er det gjort regelmessig :) Må nok desverre konkludere med at jeg er bare er sånn passe fornøyd med A10B fordet. Kabinettet er meget pent å se på, men det har også flere mangler:

 

1. Dårlig plass rundt vifta i toppen. Måtte fjerne grillen her for i det hele tatt å få inn HK'et og det er bare så vidt jeg får plass til en Noctua NH-U12.

 

2. Vifta i toppen blåser opprinnelig luft inn, ikke ut. Rart med tanke på at varmluft stiger, så jeg har snudd denne. Men snur man denne har man plutselig ingen vifte som pumper luft inn i det øverste rommet i kabinettet, så det...

 

3. ...burde vært to vifter i front, ikke bare én. Originalt pumpes det bare luft inn i delen der HDD og PSU sitter. Har satt inn en HDD-modul som pumper luft inn i delen der HK og GPU sitter.

 

4. Burde vært støvfilter på den medfølgende vifta i front. Gitteret foran denne fanger opp noe støv, men på ingen måte nok. Skal ettermontere dette selv når jeg bytter ut viftene, for det er nok av plass.

 

5. Viftemodulen som pumper luft ut fra området rundt ekspansjonsplassene på HKet burde vært konstruert annerledes. Originalt pumper den luft ut, men dette har liten nytte ettersom kjøleren(e) på de fleste grafikkortene på markedet tar seg av dette selv. Har prøvd å snu vifta slik at den pumper luft inn, men den trekker da inn varmlufta fra PSUen, så dette fungerte dårlig. Perforeringer i sidedøren ala PC-8A/B SCANDV3 (dog helst med et filter) hadde fungert bedre.

 

6. Vibrasjoner i sidedørene.

 

Konklusjonen er med andre ord at dette er et pent kabinett , men som ikke er særlig godt egnet med mindre man er innstilt på å gjøre mange småendringer selv.

 

Edit: Kom på en ting til: Skruene som fester vifta i toppen er fryktelig myke (aluminium) og blir ødelagt bare man ser stygt på dem.

Endret av Hugo_Hardnuts
Lenke til kommentar

Jepp, har kjørt de ned på ca. 950rpm med viftekontroller (er det laveste jeg kom) og da var de knapt hørbare da de var nye. Men merker at de begynner å bli litt slitne nå. Regner med at Noctua fortsatt er "the shit"? Disse flytter kanskje også mer luft pr. rpm enn det de originale viftene gjør? Har for all del ingen problemer ift. temp., men merker at 2stk HD4870 blir fort varme når jeg gjør andre ting enn surfing og tekstbehandling.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...