Gå til innhold

Litt kritikk, og litt hjelp på side til esso stas.


Anbefalte innlegg

Hei, kunne tenkt meg litt kritkk på en hjemmeside jeg har laget for min far's bedrift, kode, design, hva jeg kunne / burde endre på ?

 

Også til spørsmål nr. 2;

 

Vis dere ser er det en side med en margin til venstre på siden, der det står litt info om diverse, den blir i firefox og internet explorer litt feil. Den når ikke helt ned, og ikke helt opp (det er skillestreken jeg prater om nå).

Noen som vet hvordan jeg fikser dette?

 

Tusen takk for svar :)

 

Flaut at jeg glemte link :blush: www.bodoelv.no

Endret av [email protected]
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

er vel litt dumt å skryte av validerbar kode, når den ikke validerer? Hint til forbedring: nederste linja, du har glemt å lukke en <br />-tag.

 

Angående design, så er det ikke så fryktelig ille det du har nå, men jeg forstod ikke meningen med linken til coop-kortet under "hjem"-menyen. Også likte jeg heller ikke reklamen i venstre kolonne... På de sidene med tilbud, så blir boksene med produkt+pris noe kjedelige. Er det egentlig nødvendig å putte det inn i hver sin boks, ville vært penere at de bare kom nedenfor hverandre, uten et såpass markant skille.

 

Ikke forstår jeg hvorfor du har puttet menyen din inn i tabell, da du bruker usortert liste til å liste opp linkene (hvilket er korrekt). Fjern <table> og det som har med tabell og gjøre (linje 17 og nedover til 51)

 

edit: bare for gøy la jeg igjen et par bildet på serveren din :thumbup:

Endret av qualbeen
Lenke til kommentar

Grei side, men noe kunne vært gjort bedre:

- Mer luft! Spesielt rundt bildet av essostasjonen. Kanskje la dette være lang og smalt over siden og sette inngressen under?

- Vær så snill, resize bildet av essostasjonen. Det er digert.

- Bildet av coopkortet er også feil størrelse.

- Du burde kunne gjort noe mer ut av headeren. Veldig kjedelig header, noen bilder klippet sammen i en stilig kolasj kunne kanskje passet?

Lenke til kommentar
"Qualbeen" Hvordan greide du og laste opp bilder :O

Hadde vært supert om du sa hvordan så jeg får fikset buggen:O

6940609[/snapback]

altså, jeg fikk ikke gjort så mye slemt, men jeg klarte å komme meg inn i opplastnings-fila di. Kommer ikke til å nevne navnet/url'n på filen her, slik at du slipper alt for mye spam på serveren.. Problemet ditt er at den opplastingsfila ikke sjekker om man er logget inn. Du bør altså foreta en sjekk om man er innlogget før man får lov til å laste opp bilder...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...