Gå til innhold

Kjøpe Nikon F4, er dette grei pris?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

F4 er en klassiker, og et godt kamera. Den kom i få varianter, men med et godt utvalg av tilbehør. En riktig arbeidshest var det, og det var ikke få av disse som ble pressebrukt.

Om kameraet er i god stand, gjerne med litt ekstrautstyr, så tror jeg et sted mellom 2000 og 2500 er en riktig pris for et privatsalg. Kjøper du brukt i butikk må du nok regne med noe mer, kanskje.

Om du ikke har sett denne, kan jeg anbefale deg å lese mer om F4 her.

Om du ikke absolutt vil ha F4, er det også mulig å få F5 til fornuftige priser nå, ca 3000-3500 og oppover. F5 er jo som kjent "nominert" som tidenes kanskje beste kamera.

Lenke til kommentar

Hei,

 

Grunnen til at jeg lurte på det kameraet var fordi en kamerat skulle selge og var interessert i å bytte det mot et DV kamera jeg har som jeg ikke bruker. Men etter litt titting nå på nettet, har jeg fått mere lyst på et digitalt speilrefleks. Sett litt på Nikon D50 og Canon EOS 350, men har litt mere lyst på D20, det kom jo veldig bra ut i test.

 

Hvordan er disse kameraene opp mot F4, jeg syntes F4 var veldig stort. Speilrefleks vil jo bli brukt på ferier, turer osv. Mens kompakt kameraet mitt vil jeg ha mere som et lommekamera.

 

Det som fulgte med F4 var ei Nikon AF Nikkor 28-80mm, 1:35-5.6D, ø58, -0.4m/1,32ft linse og en bærebag.

Lenke til kommentar

De er mindre, mer kompakte og lettere. Husk at F4 var et proffkamera, og bygd deretter. Dvs best mulig kvalitet, vekt størrelse etc deretter. Ta deg en tur innom en fotobutikk så får du se hvordan et ddigitalt speilrefleks kamera kjennes.

Virker som du er ganske fersk i digitalverdenen, sså jeg anbefaler deg å ta en titt på de forskjellige trådene her inne og på Dotten bl.a. Der vil du finne mye info før du handler. Bl.a. er det en egen tråd for digital speilrefleks her inne.

Tror ikke du vil ha noe glede av en F4, utifra hva du sier, dette er i dag for spesielt interesserte. Selv ønsker jeg meg både en F4, F5, F6 og ikke minst FM3A.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...