Gå til innhold

Hva er passordet når man skal reparere?


Anbefalte innlegg

Som topic sier, hva er passordeT? Har enda ikke klart å innstalere windows. Når jeg kommer til det steget der pcen restartes for å komme videre skjer følgende : Pcen starter på nytt med hele innstalsjonen, formatering osv. Andre alternativet er reparere. Der ser det ut som jeg kommer videre der jeg slapp (ser på streken), men der trenger jeg også ett passord. Som jeg ikke har, prøvde med blank siden jeg ikke har innstallert noe men nei. Virket ikke. Noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du ikke loader fra cd-rom etter at første del av installasjonen er ferdig og maskinen restarter, skal du komme til andre del av installasjonen.

 

Passordet er administratorpassordet og du blir bedt om å angi ett slikt ett i andre del av installasjonen. Før dette er gjort fins det ikke noe passord, og du vil ikke klare å logge deg inn i recovery console.

Lenke til kommentar

Er ikke helt sikker på om jeg er med her, men du mener XP installasjon nå ikke sant? Og da mener du kanskje at du blir bedt om å skrive passord etter at du har skrevet navnet ditt, Company (Om du vil) og Serial? Det du KAN prøve isåfall er å skrive admin der, eller administrator. Mulig det går, jeg vet ikke.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar
Ok, jeg har prøvd to ganger der jeg har kommet til den delen hvor pcen restartes. Men da har det bare begynt på del 1 igjen etter restarten. Automatisk. Så moralen er å prøve til det går?  :hrm:  :roll:

6884203[/snapback]

 

Hvis du er tilbake på starten av installasjonen har du bootet fra cd, det skal du IKKE gjøre. Bare fortsett som om du var på vei inn i vanlig windows, så kommer siste del av installasjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...