Gå til innhold

Overnaturlige ting, healing o.l.


Anbefalte innlegg

Jeg stiller meg tvilende til alt som ikke er vitenskapelig bevist. Jeg kan hverken bevise eller motbevise at healing og andre "overnaturlige" krefter er reelle og ser ikke bort ifra at det kan finnes slike elementer. Men, om en eller annen person kommer til meg å påstår å ha blitt kurert for ymse plager ved hjelp av healing, da må jeg ærlig innrømme at jeg stiller meg tvilende til om denne personen er skrudd sammen helt riktig.

 

Enhver person som bastant påstår det ene eller andre, uten å kunne bevise/motbevise det, er trangsynt og fortjener ikke noen videre oppmerksomhet.

6892943[/snapback]

 

vitenskapen kan sikkert bevise at du drømte om kameler i natt

6895073[/snapback]

Det er ikke umulig at vi gjennom vitenskapen en dag vil ha fått nok kunnskap om hjernen til at det er mulig å lese av hjernen og se hva en person drømmer om eller tenker på.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 år senere...

Wow, megabump. Interessant tema nonetheless. Kunne tenkt meg å sett et eksperiment hvor snåsamannen f. eks healer en person. Så måler man hva som skjer i kroppen på pasienten. Det som er så vanskelig med dette er at vi vet at placebo kan få kroppen til å reagere fysisk. Så om det er healeren eller pasienten som faktisk helbreder er dermed ganske usikkert. Mest sannsynlig er det jo at det er placebo, men det spiller egentlig ikke så stor rolle. Fungerte det så fungerte det. Godt tenkes kan det være at healeren fungerte som en slags katalysator for pasienten.

Lenke til kommentar

James Randi har jo lovet en enorm pengesum til noen som kan demonstrere overnaturlige krefter i en laboratorie setting. Hvis du virkelig har slike krefter så må det være en fantastisk mulighet. Du kan bruke disse pengene på enten å trene andre til å hjelpe dine medmennesker (om det er mulig), eller du kan gi de til veldedighet. Må da være ekstremt masse greier du kan oppnå med dette i forhold til å sitte på fui og skrike høyt at du har magiske krefter. Tror pengesummen er nå oppe i $1 000 000.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...