Gå til innhold

Ditt forhold til alkohol


-Petter-

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Drikker vel ca 3-6 ganger i måneden. (Ofte mer på sommer'n) Begge foreldra mine veit det, mamma er ikke så glad for det, men det er helt greit for pappa bare jeg ikke drikker hjemmebrent (Pga metanol o.s.v). Ingen av dem kjøper for meg (Forståelig) men får av og til vin til maten og når jeg er på ferie med pappa kan det bli en øl eller seks. (Bare jeg ikke blir dritings).

Lenke til kommentar
bare jeg ikke drikker hjemmebrent (Pga metanol o.s.v).

Heh. Skumle greier, ja. Jeg fikk beskjed om at dersom jeg absolutt skulle ha himkok, skulle stefaren min skaffe det for å være sikker på at det var trygt. Jeg trengte vel aldri det igrunn, da han også var villig til å kjøpe polvare til meg.

 

 

Jeg har roa meg veldig ned mtp. drikking siden nyttår, og jeg kan vel ikke påstå at jeg savner det så forferdelig mye.

Lenke til kommentar

Jeg er 16 år, har smakt alkohol, men bare prøvd i små doser, føler meg ikke helt hjemme på syke fester med hærverk av hus og bare rasering der jeg ender opp i grøftkanten som mange gjør, men ser mest for meg noen gode venner og meg selv kjøper inn noe godt om en stund bare for kos, og tar det litt mer med ro.

 

Festivaler og lignende gleder jeg meg til allerede, men da er det først og fremst for det sosiale og musikkens skyld. ;)

Endret av Narrie
Lenke til kommentar
Drikker kanskje 2 ganger i måneden, thereabout ;) Drikker bare når det er anledning til det, noen som er hjemme alene osv.. Mor og far vet ingenting om dette, ganske sikker på det.

 

Starta i vinter ( etter fylte 16 )

Jeg tror nok at foreldrene dine har en god anelse om at du, som en person godt opp i tenårene, drikker. De har da vært unge selv, og vet hvordan ting foregår. De er ikke dumme ;)

 

Tja, en anelse hadde dem nok kanskje ;) men nå er det bekreftet, sååå :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...