Gå til innhold

Problem med 1,4 patchen i Battlefield 2.


Anbefalte innlegg

Hei hei alle sammen.

 

Har et problem med Battlefield 2. I dag ble jo 1,4 patchen lansert, og jeg som vanlig lastet den ned og instalerte den. Patchingen gikk jo som smurt som alle andre ganger jeg har patchet. Men så kom problemet. Etter at jeg hadde logget meg på, kræsjet BF2 tilbake til desktop hver gang jeg prøvde å komme meg inn på et par bestemmte menyer som Multiplayer, Community etc.

 

Jeg reinstallerte BF2 og lastet ned 1,4 FULL. Men når jeg skulle patche kom det et patching failed og et BF2 som kræsjer til desktop hver gang det blir åpnet. Noen som kan hjelpe meg med dette problemet og/eller noen som har opplevd det samme/lignende?

 

P.S: Spillte BF2 helt problemfritt på Tirsdag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Okay, har hatt dette problemet siden patch 1.2, og la BF2 på hylla intill en ny patch kom. Da patch 1.4 kom fikk jeg også patching failed, men fortsatte og patche helt til den ble fullført. Den starta og patche på den fila som fucka seg forrige gang. Hadde tilsammen tre eller fire patching failed, før den var ferdig. Og det værste av alt, er at nå funker alt fett!

Lenke til kommentar

Installerte først inkrementel patchen siden jeg hadde 1.3 fra før av, reinstallerte og nå sliter jeg med å installere FULL 1.4. Jeg klarer å spille på versjonen spillet kom med, men jeg vil gjerne spille ranked og prøve meg på Road to Jalalalalalalabad osv.

 

Noen hjelp å få instalert patch 1.4 FULL? Har aldri merket patching failed før...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...