Gå til innhold

Kan jeg formatere med xp cd så legge inn ME?


Matmoms

Anbefalte innlegg

Hallo, har en gammel laptop som jeg skal ha inn windows ME på, man kan ikke formatere fra ME cd'en, men bare legge inn ME uten og formatere, så spørsmålet mitt er rett og slett, kan jeg bruke en XP cd til og formatere hardisken på laptopen, og så gå ut av xp installasjonen og sette i ME cden og installere ME.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Nå er det lenge siden jeg holdt på med ME og formatering selv, men jeg mener å huske at du kan bruke en Windows 98 diskett eller hvilken som helst annen CD/Diskett der man har mulighet til å kjøre kommandolinje.

så starter du FDISK, og sletter partisjonene, så går du inn på cd`en til ME og installerer ME fra kommandolinja. Jeg mener å huske at det skal fungere.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

kan også gå gjennom fdisk, men xpcdopplegget er litt raskere og enklere tror jeg, men skal du ta fdisk så stapper du i me cdn og velger oppstartsdiskett med cdrom f.eks. og så skriver du fdisk. her kan du partisjonere disken og få den til fat32 som du trenger og så skriver du format c: eller hva partisjonen heter etterpå i command line

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...