Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Clutch Problemer! Trenger hjelp etter masse stress


golfken

Anbefalte innlegg

Som topic sier så liter jeg med å få bilen i gir. åå tenker mange dette har vært tatt opp flere ganger. Men ikke dette problemet som jeg kan se.

 

 

Jeg hadde 4 trinns kasse i, etter at denne ikke vil i gir og det virket som det vare noe tull inni med trykkstangen. Skiftet jeg like godt girkasse til 5 trinns kasse. Når jeg hadde av kassen tok jeg av svinghjulet og lamellen og sentret denne på ny. Eneste jeg ikke tok av var trykkplaten, iogmed at denne så fin ut. Når jeg nå har fått i 5 trinns kassen som selger garanterte fungerte.Får jeg den fortsatt ikke i gir.Etter justeringer på wiren. Når jeg fks river den i revers (med clutchen inne) og slepper håndbrekket begynner den å trille.og slipper jeg ut pedalen dør bilen. Med andre ord den vil ikke fri.

 

Er det noen her som har en anelse eller har hatt lignende problem? kan det være trykkplaten som er av merket sachs (eller kjøpt på Meca det nye merket) og 2 mnd gammel.

 

 

Mvh Weeds

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok da er det nok clutchen som er problemet, Den vil bare ikke frie ut, vanskelig å si, men tror du børe se på den og evt. bytte den hvis det er noe synlig galt med den.

Sett bilen i gir og trykk på clutchen så starter du og ser om den da vil hoppe framover eller stå stille med clutchen inne, Lukter det da svidd clutch så prøv en gang til etterpå, da er det enten bedre eller værre :tease:

Lenke til kommentar

Jeg har testet dette. Lamellen er nokk grei den vil bare lage problemer med sluring.vil altids fri. så lenge splinesen ikke er helt på tyne noe den ikke var. men spørsmålet her er om det der trykkplaten som har tatt kveld ? den så fin ut men kan være noe kødd med fjærene?

Lenke til kommentar

Ja har byttet plaststaget mellom overføringen og kassa! Det står "5 gang" på denne og den er kortere enn 4 gang staget.

 

Jeg har fått til kassen nå. Det var trykkdiscen som var tatt kveld så jeg hev på den gammle trykkplaten!

 

Noen her som vet om det er mulig og bare fjerne plastdekselet nedi med girstanga slik at stanga går helt bort til høyre ? eller må jeg skifte hele girstang skåla, for å få 5 gir ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...