Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Firstmile: Er dette seriøst?


Anbefalte innlegg

Quote:


Den 2002-12-12 10:52, skrev Nicroman:

Er det noen som har fått tilbud fra Firstmile enda om å får kjøpe linje ? Har vel ca. 38 som har meldt seg interisert i denna linjen, og venter spent på å få en mail!! Vil ha 2,3Mb linja snart!!


 

Slik som interessen er så skal det bli morsomt og se hvordan de prioriterer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har en feeling at det ikke vil bli ordnet noe særlig nett før utover våren ja, men det forundrer meg ikke. Er nok helst noen aktører(*host*teleh0r*host*

) som står i bakgrunn og prater med politkere og gjør hva de kan for å ødelegge...

 

Jeg kommer nok aldri til å få noe som helst fra Firstmile uansett så jeg bekymrer meg ikke....

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-09 22:22, skrev OgnOmm:

Visst nok skal de ha fått tilatelse av TN til å bygge ut en sentral i ei grend ikke lang unna meg. Vet ikke om de bygger ennå, men de har i alle fall fått den tilatelsen, og det viser jo at de er på vei MOT noe.


 

Hvor fikk du vite dette? Har du vært i direkte kontakt med Firstmile? Hvor mange interesserte er det på den aktuelle sentralen?

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-14 14:06, skrev jez:

"Samtlige sentraler er i Oslo og bestilling er allerede klargjort før interessenter kan bestille."

blargfgh...


 

Det var vel ingen bombe at de kjører i gang utbygging rimelig nært HK sitt, greit og få rutine og fixet problemene i rimelig nærhet. Dog så er de i gang og det skal bli spennede og se hvordan de kjører løpet når det blir alvor.

Lenke til kommentar

Jeg ble rimelig forbannet da jeg leste oppdateringen på sidene til Firstmile. Dem har MANGE ganger sakt at dem vil prioritere sentraler som ikke er utbygd fra før. Også nå sier dem at det kun er i Oslo dem har begynt å bygge ut. Er ikke så sinnsvakt mange sentraler i Oslo som det ikke er bygget bredbånd på fra før. Jeg skjønner dem godt, for det er vel i Oslo dem har flest interessenter og dermed mest penger i kassa. Men jeg synes det er "dårlig" av firstmile å reklamere på den måten dem gjør når det ikke er fakta. Jeg hadde håpet å få bredbånd hjemme i nærmeste fremtid men mine 47 interessenter, men jeg tror det går mange måneder før dem kan levere noe her. Jeg har en stygg mistanke om at det aldri blir noe heller. Får inntrykk av at Firstmile driver litt useriøst selv om dem kanskje jobber på spreng. Jeg har ca tilstrekkelig antall på interesselisten til at Nextgentel vil bygge ut her. Tror jeg får gjøre en innsats der i stedet selv om linjene er litt dårligere. Bedre enn ingenting.

Lenke til kommentar

Er vel ikke så vanskelig å skjønne at Hovednoder i oslo,bergen.tr.heim ect. MÅ bygges ut først

Hvertfall skal Firstmile ha for å rulle ut vdsl til FOLKET :wink: så gi dem litt tid 6 til 12 mnd ,for å bevise at de Ruller ut BREDBÅNNET sitt til hele bondelandet :wink:

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Slk på 2002-12-14 19:04 ]

Lenke til kommentar

Skulle ønske at de hadde sitt hovedkontor et annet sted i landet... Et sted som ikke hadde bredbånd fra før...

(f.eks. hovedkontor og 20-30 underavdelinger i Nord-Norge) :grin:

 

Jaja, får bare smøre meg med tålmodighet. Det som er skummelt er at jeg er redd tlf-regningen min snart overstiger månedsprisen for Tiscali-satellitten. Hadde den ikke hatt 24 mnd binding, tror jeg faktisk jeg hadde kjøpt den (såpass gal og desperat er jeg). :razz: For slik det ser ut nå, så kan det nok ta en god stund før Firstmile bygger ut her... Og i tillegg er det en fare for at de andre interessentene går "lei" og kanskje ikke ønsker bredbånd likevel når tiden endelig har kommet? (får da inderlig ikke håpe det.)

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-14 18:12, skrev Cyprez:

Jeg ble rimelig forbannet da jeg leste oppdateringen på sidene til Firstmile. Dem har MANGE ganger sakt at dem vil prioritere sentraler som ikke er utbygd fra før. Også nå sier dem at det kun er i Oslo dem har begynt å bygge ut. Er ikke så sinnsvakt mange sentraler i Oslo som det ikke er bygget bredbånd på fra før. Jeg skjønner dem godt, for det er vel i Oslo dem har flest interessenter og dermed mest penger i kassa. Men jeg synes det er "dårlig" av firstmile å reklamere på den måten dem gjør når det ikke er fakta. Jeg har ca tilstrekkelig antall på interesselisten til at Nextgentel vil bygge ut her. Tror jeg får gjøre en innsats der i stedet selv om linjene er litt dårligere. Bedre enn ingenting.


 

NGT krevde da godt over 100 bekreftede bestillinger for og i det heletatt tenke tanken på og bygge ut, dog er dette ca 1 år siden men...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...