Jump to content
Sign in to follow this  
McMuffin

Internett "lagger" ved scrolling.

Recommended Posts

Har nettopp reinstallert Windows, og innstallert drivere til nettverkskortet mitt. Da jeg gikk inn på internett explorer, "lagget" det når jeg scrollet nedover sider. Det samme skjer i Opera.

 

Jeg har 2 megabit linje og aldri hatt problemet før. Hva kan det komme av?

 

Nevner også av hastigheten min ved nedlasting av MSN Messenger er på 15 kbps. Hvorfor?

 

Håper på litt hjelp, dette er utrolig frustrerende!

Share this post


Link to post
Har nettopp reinstallert Windows, og innstallert drivere til nettverkskortet mitt. Da jeg gikk inn på internett explorer, "lagget" det når jeg scrollet nedover sider. Det samme skjer i Opera.

 

Jeg har 2 megabit linje og aldri hatt problemet før. Hva kan det komme av?

 

Nevner også av hastigheten min ved nedlasting av MSN Messenger er på 15 kbps. Hvorfor?

 

Håper på litt hjelp, dette er utrolig frustrerende!

6719272[/snapback]

Vet ikke om det er tilfelle hos deg, men siden du nettopp har reinstallert windows kan jeg nevne det. Hadde også slik "lagging" når jeg scrollet, etter en reinstall av windows. Men det ordnet seg etter å ha oppdatert driverene til skjermkortet. ;)

Share this post


Link to post

Det kan være skjermkortet som er problemet. Har du installert driverne?

 

EDIT: Slo meg på målstreken .p

Edited by Matsols

Share this post


Link to post
Har nettopp reinstallert Windows, og innstallert drivere til nettverkskortet mitt. Da jeg gikk inn på internett explorer, "lagget" det når jeg scrollet nedover sider. Det samme skjer i Opera.

 

Jeg har 2 megabit linje og aldri hatt problemet før. Hva kan det komme av?

 

Nevner også av hastigheten min ved nedlasting av MSN Messenger er på 15 kbps. Hvorfor?

 

Håper på litt hjelp, dette er utrolig frustrerende!

6719272[/snapback]

Vet ikke om det er tilfelle hos deg, men siden du nettopp har reinstallert windows kan jeg nevne det. Hadde også slik "lagging" når jeg scrollet, etter en reinstall av windows. Men det ordnet seg etter å ha oppdatert driverene til skjermkortet. ;)

6719298[/snapback]

Samme har skjedd her(2 ganger på laptop, og en gang på stasjonær).

Share this post


Link to post

Har du installert nettverkskortdrivere (hvis disse trengs)?

 

Selv om Windows klarer å komme seg på nett med kortet, er det ikke nødvendigvis sikkert at Windows bruker driveren som er optimal. Tegn på feil driver er bl.a. dårlig hastighet og stadig fra- og tilkobling.

 

Finn ut hva nettverkskortet ditt heter (sjekk manualen for sikkerhets skyld, hadde ikke stolt på Windows), gå til produsentens side, søk etter kortet og last ned driver. Velg Oppdater driver i Enhetsbehandling i Windows, og pek til driveren du lastet ned (pakk den ut først hvis det er en .zip.fil).

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...