Jump to content
Sign in to follow this  
tvv

1 pc av tre fusker på internett

Recommended Posts

Hei

Har 3 pc'er som går gjennom samme router ut på nett - (telenor) 2 av pc'n funker helt normalt - den 3 har gjort det inntil nå - nå er det som det nesten stopper helt opp - eller helt opp - når jeg pinger router får jeg svar - når jeg pinger telenor sin dns så får jeg 2 svar og 2 ikke altså den "hakker" så feilen er nok på maskinen - er det noen som kan si meg hvor jeg skal begynne å lete?

Share this post


Link to post

Nettverkskortet?, eller så kan du prøve å plugge ut en av pcene som funker, så sjekke om skrallpcen funker når bare den å en annen er koblet til

Share this post


Link to post
Nettverkskortet?, eller så kan du prøve å plugge ut en av pcene som funker, så sjekke om skrallpcen funker når bare den å en annen er koblet til

6640429[/snapback]

 

 

Nettverkskortet lyser grønt og blinker oransj da er vel det ok?

Byttet kabel - samme resultat - tatt ut en av de andre pc'er samme resultat - det må sises at disse 3 pc'er har stått sånn lenge og funket bra - så det er ikke noe nytt oppsett.

Share this post


Link to post

Får du samme resultat når du prøver å pinge en av de andre maskinene? Jeg vil tippe at det er nettverkskortet som har tatt kvelden, prøv med et annet og se om det blir bedre. Det kan også være en software brannmur om du har det på maskinen, men det er heller tvilsomt. Prøv å deaktiver den og se om det hjelper. Du kan også prøve å bytte port, kan være porten maskinen er tilkoblet på switchen som ikke er god.

Share this post


Link to post
Får du samme resultat når du prøver å pinge en av de andre maskinene? Jeg vil tippe at det er nettverkskortet som har tatt kvelden, prøv med et annet og se om det blir bedre. Det kan også være en software brannmur om du har det på maskinen, men det er heller tvilsomt. Prøv å deaktiver den og se om det hjelper. Du kan også prøve å bytte port, kan være porten maskinen er tilkoblet på switchen som ikke er god.

6641067[/snapback]

 

Hei - ja jeg får pinget de andre pc'er uten problemer - er det ikke sånn at et nettverkskort enten funker eller så slutter det å funke? Trodde liksom ikke det kunne "Hangle og gå". som sagt lyser det grønt - står at enheten fungerer som den skal osv - men internett er så vidt det rører seg - og som sagt når jeg pinger dns - er det ymse resultat 1 av 4 - 2 av 4 osv.

 

så da er jeg like langt - eller bør jeg bare kjøpe et nytt kort?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...