Jump to content

tvv

Medlemmer
 • Content Count

  648
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei er det noen som kjenner programvaren "din mobil" som gjør at man med MS Win 10 kan koble mobilen til pc'n for derfra å kunne sende sms - ringe osv. Noen som har fått dette til å fungere med Iphone og så har en link for hvordan man får dette til. Jeg får koblet tif til, og det står "paret" men der stopper det. Håper noen smartinger her inne har en bruksanvisning he he
 2. Sikkert det samme om du går veien jeg nevner - tok kontakt med Klarna fikk selvsagt utsatt betalingsfristen - tok IKKE kontakt med noen butikk - varene kom aldri og Klarna slettet kravet. MEN ta nå i alle fall kontakt med Klarna som krever inn pengene - de sender til inkasso om du ikke gir noen beskjed. Sikkert flere måter å løse dette på ?
 3. Må vel nesten bli omvendt av det du skriver. Klarna skal få butikken til å betale deg. Det er jo hele sikkerheten med Klarna - få varene først - så betal. Når du da IKKE har fått riktige varer henvender du deg til Klarna og sier du ikke vil betale før feilen er rettet - så ordner det seg. Ganske enkelt en genial måte å være sikker på når man kjøper noe på nett ?
 4. Hei! Om man skal ha et antivirus program eller hva man kaller det ? på en Iphone 11 Noen her som kan anbefale noe som er greit og enkelt å bruke/forstå? Regner med de som er gratis ofte er vel så mye det motsatte som beskyttelse, men tar jeg feil?
 5. Blå resept er medisinene gratis når du har betalt egenandel opp til 2460,- inntil du når dette taket betaler du 39% av prisen på produktet du får men aldri mer enn 520,- pr resept. Håper dette var en forklaring ?
 6. Hei ! Noen som vet hvordan man kan bruke lagrede bilder på mobilen (kamrarull) Iphone når man skal legge til noe på My Story. Eller er det så enkelt at det ikke går man må bruke cam funksjonen i Snap.
 7. Takker igjen for svar, men spill driver jeg ikke med ? Men litt foto redigering og litt video redigering ellers ikke noen spesielt tunge oppgaver
 8. ja jeg har stoppet Jottcloud i oppstarten men blinker fortsatt -
 9. vanskelig å beskrive men blir ikke svart men alle symbolene på skrivebordet blinker og selve bakgrunnen blinker, men om jeg tar opp oppgavebehandling så blinker ikke den boksen. men om jeg forsøker å starte ett av programmene på skrivebordet skjer det ikke noe
 10. Hei! Etter installasjon av et program på win 10 pc har skjermen begynt å blinke etter pålogging og det er ikke mulig å få gjort noe på pc. Man kan starte oppgavebehandling og den blinker ikke, men skrivebordet blinker i bakgrunn. Får ikke startet andre programmer. Dette skjedde etter installasjon av et program for skydeling (Jottacloud om det skulle bety noe) Noen som har en løsning her?
 11. tvv

  Fildeling i skyen

  Her skal det bare lagres dokumenter i diverse formater. Så tror man kommer langt med 10-20 GB
 12. Hei! Det finnes mange tjenester for å lagre i skyen, er det noen som kan anbefale en enkel og grei variant som kan brukes av ca 20 personer hvor det må være mulig å legge passord både på dokumenter og mapper. Finnes det gratis, så ja takk - men uansett et som er enkelt og greit .
 13. Takk for svar, men så var det dette med alt-i-ett jeg ønsket denne gangen da det ser"bedre" ut der den står ? Men en høy pris for utseende - skjønner jeg, Men er det er BRA pc som vil holde noen år fremover?
 14. Sikkert noen her som bedømme denne (for jeg kan ikke) - er den verdt prisen og vil jeg ha en pc som henger med noen år fremover. Eventuelt alternativer til denne? Her er linken: https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/stasjonaer-pc/hp-envy-32-a0825no-32-allt-i-ett-pc/p-1093404/
 15. Takk for mange syn på saken, det siste til aomt om å lage en avtale høres jo spennende ut, men hvor finner man de som er interessert i en slik avtale mon tro ?
×
×
 • Create New...