Jump to content
Sign in to follow this  
Kakofoni

Innspilling med Audacity: Ingen respons

Recommended Posts

Jeg har fått meg en Creative SB Live! Drive II, og har koblet til via min Zoom GFX-5. Men når jeg skal begynne med hele greia, å spille inn i Audacity, blir det ingen lyd. Ikke i det hele tatt. Det virker som om lyden ikke når inn i Audacity heller, siden det ikke vises at det spilles av lyd. "Lydølgene" er bare flate streker, så det er ikke høytalerene det er snakk om. Vanlige lydfiler kan spilles av.

 

Hjelp?

Edited by Mr. Crowley

Share this post


Link to post
Sjekket på volumkontrollen at mic'en er påskrudd?

6642368[/snapback]

"Innlinje" var visst dempet, så nå når jeg har skrudd på den kan jeg spille i mono, men jeg hadde da tenkt å spille med stereo. :hmm:

Share this post


Link to post
Sjekket på volumkontrollen at mic'en er påskrudd?

6642368[/snapback]

"Innlinje" var visst dempet, så nå når jeg har skrudd på den kan jeg spille i mono, men jeg hadde da tenkt å spille med stereo. :hmm:

6642894[/snapback]

 

Prøv line-in-inngangen istedet for mic-inngangen.

Edited by HalTan

Share this post


Link to post
Sjekket på volumkontrollen at mic'en er påskrudd?

6642368[/snapback]

"Innlinje" var visst dempet, så nå når jeg har skrudd på den kan jeg spille i mono, men jeg hadde da tenkt å spille med stereo. :hmm:

6642894[/snapback]

 

Prøv line-in-inngangen istedet for mic-inngangen.

6642959[/snapback]

Jeg bruker den eneste inngangen som er dobbel, altså "AUX in 2", hvis jeg skal prøve på stereolyd.

Share this post


Link to post
Om du installerte programmet før du fikk lydkortet må du sikkert fikse instillingene på programmet.

6643035[/snapback]

Hvilke innstillinger? :cool:

 

Kanskje jeg bare burde reinstallere programmet?

Share this post


Link to post
Om du installerte programmet før du fikk lydkortet må du sikkert fikse instillingene på programmet.

6643035[/snapback]

Hvilke innstillinger? :cool:

 

Kanskje jeg bare burde reinstallere programmet?

6643081[/snapback]

 

Er sikkert lettere å reinstallere det jah.

Om du ikke vet hva du skal gjøre er det liten vits i å prøve igrunn. :)

Share this post


Link to post
Det hjalp ikke å reinstallere programmet. Jeg får bare til mono. :(

 

Men en annen ting, hvordan får du metronom?

6647497[/snapback]

 

Uhm, nå er ikke jeg så veldig kunnskapsrik når det kommer til mikrofoner og opptak osv., men når du tar opp vha. en mikrofon, får du vel kun mono-lyd (altså at når du hører på innspillingen, får du samme lyd i begge høyttalerne)?

 

Ang. metronomen, kan du velge "Generate" og så "Click Track".

Share this post


Link to post
Det hjalp ikke å reinstallere programmet. Jeg får bare til mono. :(

 

Men en annen ting, hvordan får du metronom?

6647497[/snapback]

 

Uhm, nå er ikke jeg så veldig kunnskapsrik når det kommer til mikrofoner og opptak osv., men når du tar opp vha. en mikrofon, får du vel kun mono-lyd (altså at når du hører på innspillingen, får du samme lyd i begge høyttalerne)?

 

Ang. metronomen, kan du velge "Generate" og så "Click Track".

6648470[/snapback]

Ja, men jeg har to mikrofoninnganger for Stereo, og der får jeg ikke lyd.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...