Jump to content
Sign in to follow this  
834HF42F242

Forslag til funksjonalitet

Recommended Posts

Når man klikker "post innlegg", hadde det vært greit å få valget "En annen bruker har postet nytt svar i tråden mens du skrev innlegget. Vil du lese dette svaret før du eventuelt poster det nye innlegget ditt? Ja, Nei!"

 

Hvis de som deltar i tråder med høy posterate finner funksjonen irriterende, bør den kunne aktiveres/deaktiveres i profilen.

 

Jeg hadde satt utrolig pris på en funksjon som dette, av mange årsaker.

Share this post


Link to post

Jeg tør vedde på at administratorene vil svare at dette er noe du bør foreslå for de som lager IPB, og at det er noe de ikke kan ta seg tid med. Er et bra forslag da.

Share this post


Link to post

Ja, jeg kjenner til deres politikk, men ønsket uansett å komme med forslaget. En funksjon som viser at folk skriver er allerede implementert fra IPBs side, så dette steget bør ikke være så vanskelig å få til.

Share this post


Link to post
Postene vil vel bli oppdatert om du trykker "forhåndsvis post"?

6590071[/snapback]

Eller man kan åpne en ny tab og oppdatere tråden før man poster. Poenget med forslaget er at man skal slippe å sjekke selv, eller i det minste bare ta bryet med å sjekke _hvis_ det faktisk har kommet et innlegg i mellomtiden.

Share this post


Link to post

Tanken er god men det vil medføre litt jobb så den rette veien her er nok å tipse utviklerene (www.invisionpower) selv om ideen. :)

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...