Gå til innhold

Finne et Velge-skript


Anbefalte innlegg

Hei, leter etter et skript jeg... Skal brukes til å f.eks ha en database av biler, hvor info som motor, ant. dører, bensinforbruk osv er registrert. Så kan brukeren legge inn kriterier, og får ut hvilke biler som matcher ønskene.

 

Har prøvd å søke på diverse skript-sider, men vet ikke helt hva noe slikt kalles (i alle fall ikke på engelsk). Noen forslag?

 

Ser for meg hvordan dette kan programmeres, men er langt ifra nok stødig i PHP/Mysql så det går nok ikke...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Her er det absolutt nødvendig å vite hvordan tabellstrukturen er. Jeg kan iallfall med 99,9% sikkerhet si at dette må egenutvikles og ikke lastes ned siden datastrukturen mest sannsynligvis er forskjellig fra alt annet som finnes ferdig.

6550088[/snapback]

 

Nøyaktig hva tenker du på med tabellstrukturen?

F.eks:

 

Navn: Corolla

Årsmodell: 2003

Bensinforbruk: 0,8

Hestekrefter: 110

Motor: 1.6

 

Dette må nok egenutvikles, men hva med selve skriptet som spør brukeren om "Årsmodell?" Bruker svarer 2003, så Corolla er med til neste spørsmål, der skriptet spør "Bensinforbruk?" Svaret er kanskje "maks 0,7", dermed er ikke Corolla med videre, osv...

Lenke til kommentar

Ahh ... lese litt feil. Antok du allerede hadde en database og bare trengte et script som aksesserte dataene :blush: Det jeg tenker på når jeg sier tabellstrukturen er hvordan dataene blir lagret i databasen.

 

Scriptet tror jeg du bare kan legge bort for en liten stund. For å kunne lage det må man ha en datastruktur/tabellstruktur å jobbe ut fra, og dermed bør du konsentrere deg om det først.

Endret av Ernie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...