Gå til innhold

Vyke - diskuter den her!


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Hvis noen er interessert, så har jeg laget et Python+GTK program for sending av SMS fra Vyke. Skrev det i slutten av mai, men har ikke giddet å poste det før nå pga vyke buggen som gjør at lange meldinger blir oppstykket (vyke sa de ikke ville fikse det).

 

Funker på Linux og *BSD (kanskje også Mac) med Python og PyGTK installert.

Skjermbilde (gui er "inspirert" av pifler sitt program):

vykesmssr1.th.png

 

 

Selve koden for sending av sms ligger i en egen fil og kan enkelt brukes til å sende sms fra skallet eller fra et skript.

Lisens er GPLv2.

vyke_sms.zip

Endret av endaenJohn
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Hei, har laget en ny versjon av mitt Python/GTK Vyke SMS program. Programmet bruker nå Vyke Mobile, og man kan dermed sende meldinger på opptil 320 tegn. Se mitt forrige innlegg for skjermbilde, GUIen er for det meste lik. Kjører i Linux og *BSD med Python og PyGTK+ (python-gtk) installert.

 

Koden kan som før brukes til å sende SMS automatisk eller fra kommandolinja. Eksempelkode (Python):

import vykemobile
my_number = '+4700000000'
vyke_id = '0000'
msg = 'Hallo'
recipient = '+4700000000'
vm = vykemobile.VykeMobile(my_number, vyke_id)
print vm.check_balance(keepalive=True)
print vm.send_sms(msg, recipient, keepalive=False)

 

Lisens er GPLv3. Setter pris på tilbakemelding! :)

 

Se vedlegg for nedlasting.

ekyv_sms.zip

Endret av endaenJohn
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 3 uker senere...

Kjører vyke på min n80i funker fint, men når jeg ringer noen viser det et utenlandsnr hos di jeg ringer til, er det mulig og stille inn så det ikke viser når jeg ringer.. folk blir litt skeptiske når di ser dette nummeret, og er det mulig og mota samtaler til min mobil på vyke, har prøvd og ringe tilbake till dette nummeret som vises fra en annen telefon men det funker ikke . mener også jeg har lest en plass at det er gratis og ringe vyke til vyke fra mobilen over wlanet der begge bruker vyke, men vilket nr skal jeg da ringe til den andre som også har vyke etter som det ikke ser ut til å virke og ringe tilbake på nummeret som vises når den andre ringer ?,, mane spørmål dette, men håper på mange svar, på forhånd takk.

Lenke til kommentar
...mener også jeg har lest en plass at det er gratis og ringe vyke til vyke fra mobilen over wlanet der begge bruker vyke, men vilket nr skal jeg da ringe til den andre som også har vyke etter som det ikke ser ut til å virke og ringe tilbake på nummeret som vises når den andre ringer ?,,

Fant denne i FAQ'en hos Vyke:

 

Both me and my friend have Vyke Mobile IP / Vyke IP services, can we call each other for free?

If you are both you and the party you would like to speak with are connected to Vyke Mobile IP and/or Vyke IP using the SIP protocol you may talk to each other for free. By entering 10* and your friend's Vyke username you can talk for free to each other as long as you are both online.

Lenke til kommentar

Tenkte å skaffe meg Vyke, har fått meg Nokia E51.

Har noen venner som drar til England, og tenkte å kunne ringe dem billig, i tillegg til å sende sms og slikt. Jeg leste på hjemmesiden at det er problematisk å bruke vyke mobile ip med "secured wifi-spots", dvs når man man logge seg inn med passord og brukernavn via en vanlig nettside først.

 

Er det noen som likevel har testet ut Vyke på slike secured wifi-spots? Jeg vil gjerne bruke trådløse nettet på skolen, men der kreves det nemlig at man logger inn først via vanlige nettsiden..

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hei, skal til Japan en tur og lurte på om det vil ruinere meg å bruke vyke der? Er jo ganske dyrt å koble jeg opp på 3G nettet med norsk abonnement i utlandet, men det er jo ganske lite trafikk det er snakk om... Uansett bedre enn å sende vanlig, men det går kanskje ikke an(?) hørte hvertfall at de sender mest epost der nede :p (ja, vet at det sikkert er billigst å leie seg en mobil på flyplassen ;))

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...