Gå til innhold

Mini Test - N91


Anbefalte innlegg

Vil først begynne med ulempene. Størrelsen er på nokså store 11,3 x 5,5 x 2,2 centimeter og en vekt på 160 gram kan gjøre at mobilen kan virke nokså klumpete og et kjipt 2 megapixel kamera (hadde vel forventet 3 eller mer). Selv om den støtter 3G, så har den kun et kamera (bakpå mobilen) slik at du ikke kan gjennomføre videosamtaler. Det er også dårlig skjerm og dårlig batterilevetid.

 

Nokia gjør det godt igjen ved støtte for et lass med musikkformater, for å nevne noen: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, Real V8 (tilsammen er det 15 musikkformater). Du får også med et minne på 4 GB, noe som er mye minne i forhold til de andre mobilene på markedet. Nokia har utstyrt N91 med en vanlig 3,5 millimeter inngang til øreplugger, slik at du kan bruke dine egne favoritthodetelefoner. Det er også en equalizer funksjon som gjør det mulig å justere de forskjellige nivåene etter ditt eget ønske. Ikke bare det, det er også en innebygget forsterker som gir mye bedre lyd. Den har også Wi-Fi, EDGE, Blåtann 2.0 og USB 2.0 for rask overføring.

 

Med dette kan jeg summere opp at N91 er en nokså klumpete mobil, men det er tydelig at finnene har fokusert mye på MP3-spilleren og lyd, det fikk de til meget bra. N91 er en av de ikke altfor mange mobilene som kan bli stemplet som en MP3 mobil.

Endret av Casanova_G
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...