Gå til innhold

Trekker tilbake Private Folder


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oppdatering:

Testet å innstallere programmet, du får se filene i safe mode men dei er kryptert. Er folk som seier at større film filer blir ikkje kryptert, men eg har ingen filmer liggende så eg får ikkje testet det.

 

Uansett så gidde det ikkje det store intrykket på meg, bare eit passord som må være mellom 6-16 bokstaver/tall langt noko som gjør det veldeg lett å brute-force. Så hadde programmet fortsatt blitt utgitt ville det nok ikkje tatt lenge før det var programmer som du kunne åpne filene enten via ein exploit eller brute-force.

 

EDIT:

mad_arab:

Når eg uinstallerte programmet fekk eg beskjed om at så lenge eg husket passordet så kunne du "de-encrypte" dei ved å seinere installere programmet.

 

Så det går nok å flytte dem og deretter bruke den "import" funksjonen som du får i tray-baren.

Endret av The Red Devil
Lenke til kommentar
Hvike andre programmer kan anbefales som gjør samme nytten,eller bedre?

6499450[/snapback]

 

Et tilsvarende og velfungerende programalternativ til MS Private Folder, er FolderLock. Du må imidlertid betale penger for dette, men til gjengjeld får du flere funksjoner bakt inn.

Men selvfølgelig har jo dette programmet mange av de samme baksidene som MS Private folder ;)

 

FolderLocks hjemmesider

Lenke til kommentar
Ikke nødvendigvis mtp Microsofts tidligere krypteringsfunksjoner (LM og NTLM), men uten spesifikasjoner (som tydeligvis ikke er gitt ut) blir det vanskelig å vite hvor sikkert det egentlig er.

6503104[/snapback]

 

Joda, men det er jo ei heller slik at et passord på 8-16 bokstaver automatisk er lett å brute-force.

 

AtW

Lenke til kommentar

Nei det er ikkje automatisk lett å brute-force, men siden du bare kan bruke bokstaver eller tall, så er det mye lettere i teorien å brute-force enn vanlige encryption programmer som du kan bruke alle tegn i passordet.

 

Men med det rette utstyret så tar faktisk ikkje brute-forcing så lang tid på grunn av at mesteparten velger dumme passord.

 

Og i forhold til andre programmer som for eksempel drivecrypt, som har fire passord som må stemme før du før åpnet filen er det vanvittigt mye lettere å brute-force "private folders" enn "drivecrypt".

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

[whinemode 1]

 

Når jeg fikk høre dette (fant en link), gikk jeg umiddelbart på microsoft sine sider og leita etter dette. Først måtte jeg validate skiten (jeg er jo selvfølgelig en lovlig windowsbruker), dermed fikk jeg beskjeden om at siden ikke eksisterte. Dermed sjekket jeg rapidshare linken her, der sto det at filen var trukket tilbake grunnet klager (sikkert små bill-gates rævslikkende rikinger som gjorde det.). Fikk endelig programmet fra det forumet som er linket her, nå skal jeg hate microft for all tid siden de akkurat wastet 15 minutter av mitt liv, kk.

 

[/whinemode]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...