Gå til innhold

Hvordan liker du pizzaen din?


eNt

Anbefalte innlegg

Skrevet
LarsP: Jeg tror nok vi går for forklaringen din. Jeg har aldri sett, eller så mye som hørt om bernaise på pizza.

6489700[/snapback]

 

Hvor bor du hen? :no::nei:

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Spiser nesten aldri frossenpizza lenger, etter at de åpnet en pizzarestaurant nedi gata her, som serverer de beste italiensk pizzaene jeg har smakt siden jeg var liten. (Bodde da i utlandet). Ofte liker jeg det enkleste best, Pizza Margherita (til 69,-) hos før nevnte pizzabaker er veldig god, selv om det bare er ost og tomatsaus på. Han har forøvrig 30 andre pizzavarianter å velge mellom. (En av dem har faktisk bernaisesaus, Pazman :D )

 

Grandiosa har jeg lagt for død for lenge siden.

Endret av Smirnoff
Skrevet

Min nærmeste Dolly-restaurant lager himmelske pizzaer, det eneste som er litt synd er prisen, den er litt drøy for min lommebok. Spiser der iblant når jeg virkelig vil kose meg.

Skrevet (endret)

Jeg har dårlig råd pizza:

 

Graniosa - vanlig

(stekes på 200 grader, med ekstra Jarlsbergost og litt tomat + ketchup)

Serveres varm

 

Jeg er rik pizza:

 

Mafioso fra Casa Mia i Oslo

Det er en halvinnbakt oksefilet pizza, som serveres med Bernais

 

Jeg er fyllesyk pizza:

 

Bare de har filmdeal. Noe med kylling og KALD cola :)

Endret av oivind_dahle
Skrevet

Varm pizza. Ketchup, bernaise :no:

Ruccola, dolly dimples krydder,hvitløksdressing, fersk oregano/ basilikum OG rikelig med pesto (grønn) :yes:

 

Forøvrig er folk som plukker ting av pizza noen duster og ananas er snadder på pizza. :w00t:

Skrevet (endret)

Tror jeg er den eneste som liker ananas på pizzaen her.

Bernaisesaus FTW :w00t:

 

Pizzaen skal gjerne være varm, ikke brent.

Endret av Smallville
Skrevet
Tror jeg er den eneste som liker ananas på pizzaen her.

Bernaisesaus FTW :w00t:

 

Pizzaen skal gjerne være varm, ikke brent.

6490034[/snapback]

 

Annanas er et must...! Sammen med skinke og pepperoni!

Skrevet
Skien, Telemark, Norway.

6489865[/snapback]

 

Derfor du ikke har hørt om bernaisesaus da :tease::tease:

 

De har det alle steder der jeg har vært

Skrevet

Vel, jeg digger bernaisesaus, så jeg må nok prøve dette en gang. Men jeg skal ærlig inrømme at jeg aldri har hørt om det før.

Skrevet
Vel, jeg digger bernaisesaus, så jeg må nok prøve dette en gang. Men jeg skal ærlig inrømme at jeg aldri har hørt om det før.

6490085[/snapback]

 

På tide og prøve det da :love: Kom med din mening da :tease:

Gjest Yoshi
Skrevet

Grandiosa lørdagspizza med medfølgende rømmedressing er himmelsk. :love:

 

Ellers:

Dolly Dimples-pizza

Varm

Rømmedressing

Skrevet

Middags pizza:

 

Mia Pizzeria Mozarell

 

- Fordeler tomaten utover pizzaen (den ligger som regel i en haug på den ene siden)

 

- Tømmer av alt vannet som dannes på pizzaen

 

- Uten ketchup, dressing o.l.

 

- Har på litt pizzakrydder, pirri pirri og salt.

 

 

Obskur/impulsiv pizza:

 

Grandiosa eller Big One Classic

 

- Har på ønsket tilbehør (kjøttdeig, tacosaus, champignon (hermetisk), ekstra ost av uansett type (så lenge den er av "normal" type, altså hvitost( :w00t: ) , mozarell o.l.), med andre ord; Jeg bruker det som jeg liker og mener kan gjøre en ellers så trasig pizza om til et av verdens underverk)

 

- Steker den litt lengre enn det som står på pakken (gjelder kun grandiosa)

 

- Har på ketchup og/eller hvitløksdressing eller akurkdressing

 

- Har på litt pizzakrydder, pirri pirri og salt.

 

Avvekslings pizza:

 

Findus Pariser pizza (typen som stekes i vanlig ovn foretrekkes til modding (se punktet om obskur/impulsiv pizza))

 

- Steker den til at osten er smeltet (med smeltet mener jeg at den er smeltet så mye at man ikke kan se at osten en gang var ostestrimler)

 

- Har på ketchup og/eller hvitløksdressing eller akurkdressing

 

- Har på litt pizzakrydder, pirri pirri og salt.

Skrevet
en ting jeg absolutt ikke spiser på pizza: ANANAS!

ellers er jeg ikke begeistret for masse greier som hører hjemme i havet på pizzaen eller.

6490583[/snapback]

 

Annanas er det beste da!!

 

Havemat på pizza er bare :no::no: Kun 1 promille som spiser det.. Dessuten er jeg allergisk på dum havmat :tease:

Skrevet

Varm

Uten ananas, løk, alt som har bodd i havet og helst ikke alt for mye grønsaker.

Sterk, helst merket med advarsel i menyen på resturant, eller helst laget selv.

Med rømmedressing og tykk bunn.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...