Gå til innhold

bil i basskasse!


Anbefalte innlegg

hei.

har høyttalere logitech z6800 og sønnen min har kastet en plast bil inni basskassen og nå får jeg den ikke ut.det er et lite hull på siden som bøyer seg som en U innover.har prøvd å rïste på basskassen for å få den ut , men det hjelper ikke.går heller ikke å åpne basskassen.

så hvergang jeg hører på musikk hører jeg bilen danse opp og ned. :hmm:

noen som kan gi med noen smarte forslag?.

 

takker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe - herlig! :!:

 

På Clash Ohlsson og lignende får man jo slike fleksible 'græbbere' - altså en halvmeter lang fleksibel dings med en liten klo i enden som kan åpnes og lukkes. Men det er nok vanskelig å få tak på en lekebil med en sånn, og du vil jo helst ikke rive løs eventuelt andre ting inne i kassen heller.

 

Å rett og slett lime fast bilen inne i kassa er jo en løsning men praktisk vrient å få til. Det beste (hvis du tør og det ikke er noen andre måter å få tilgang på) er vel kanskje å lage hull i kassa et sted du tror at det ikke er noe innenfor (borre noen hull og sage mellom dem med en baufil eller lignende) for så å tette det igjen senere.

Endret av Nonsens
Lenke til kommentar

Er litt dumt å ødelgge kassen i samme slengen. Jeg ville sjekket om jeg kunne klippe plastbilen i småbiter og så støvsuge delene ut. Ikke sett støvsugeren på fullt og ha en tom pose slik at du kan se at du har fått sugd ut hele bilden (og ikke har sugd ut noe viktig).

 

Lykke til. Kjekt med barn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...