Gå til innhold

Når skal det komme noe morsomt i kategorien Humor?


Anbefalte innlegg

Som aktiv bruker av forumet, etterlyser jeg større selvdisiplin blandt andre forumbrukere hva posting angår. Kategoriene "Humor" og "Gullkorn" skal være tråder som får en til å trekke på smilebåndet, ikke linke til enhver nettavis eller forumtråd hvor en eller annen jævel har leifet...Jeg respekterer fullt ut at folk har forskjellig sans for humor, men å kunne gå igjennom hele førstesiden på trådoversikten (stickys not inclided) uten å finne en eneste tråd som er det minste morsom, er kjipt. Det at ca halvparten av trådene også skulle vært en enkelt post i sticky, irriterer også en liten smule. Oppfordrer derfor brukere til å vente med å poste til de faktisk har noe morsomt, istedenfor å bare øke sin egen postcount.

 

Takk :)

 

EDIT: "Glint's lookalikes" og "Blondine skifter prossessor" må naturligvis ikke tas med når jeg kritiserer tråder med mangel på humor.

Endret av JacEr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ikke aktiv på forum så ofte men det som slår meg er at morsomme tråder ofte ligger spredt rundt på forskjellige forumkategorier kanskje det burde hvert en ide at moderatorene hadde flyttet tråder med mye humor til humor kategorien.

 

f.eks.

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=555112

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=466912&hl=

 

Disse trådene mener jeg at burde ligge i humor kategorien.

Endret av monodonk
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...