Gå til innhold

Ti dagers trial - Hjelp til alt


Anbefalte innlegg

Jeg skal få en ti dagers trial til WoW, og skal starte etter eksamen på onsdag eller fredag alt etter som. Men, jeg vet ingenting om World of Warcraft og ti dager er ganske lite, så jeg ønsker å sitte så lite som mulig å scanne Internett for svar på spørsmål jeg ikke selv kan besvare.

 

På de ti dagene håper jeg å få gjort litt, og derfor håper jeg dere som selv har vært ny i dette spillet (uten tidspress) kan besvare alle de vanligste spørsmålene før jeg spør de, slik at jeg kan utnytte de ti dagene maksimalt. I tillegg håper jeg at jeg kanskje kan få litt hjelp til rase og klasse, siden jeg ikke er så flink med rollespill. Det eneste jeg vet er at jeg må være Horde, siden det er på dette premisset jeg har fått trialen. Ønsker hovedsaklig å drive med magi.

 

Hvis det er mulig å trekke noe paraleller til Guild Wars hadde det vært strålende da jeg kan litt om dette spillet.

 

Blir svært takknemmelig for alle svar.

 

Btw, hvis noen kan fortelle meg hvordan man åpner boksen på riktig måte hadde det også vært strålende.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke Shaman altså. Er det slik at enkelte raser har fordeler som for eksempel Mage?

 

Forøvrig lurer jeg fortsatt på hvorvidt Undead er en ålreit erstatning for mennesker, eller om de ser veldig beinete og døde ut.

 

Og hvis noen har svar på spørsmål som 'alle' noobs stiller (som f.eks. låsdirking i Oblivion) så er det bare å komme med det.

 

Åsså.. Ehm.. Jeg finner fortsatt ikke ut hvordan jeg skal åpne boksen riktig. ^.^

Endret av Zlimy
Lenke til kommentar

Gnome mage/warlock since racials er flotte

 

Escape artist har reddet min søte lille gnome mage fra hordes mang en gang :p

(å unnslippe nedsakkende effekter, slik at du ikke kan røre deg osv)

 

5% mer intellect gir deg mer mana, så den er også flotters.

 

Jeg personlig mener at Gnome er den beste for mage/warlock, enkelte mener Human pga Perception (se usynlige fiender og dyr) og Diplomacy (fortere reputation igjennom forskjellige faksjoner.)

 

Litt vanskelig å forklare det men håper du skjønner :thumbup:

 

Slenger med et bilde av hvordan en gnome mage kan se ut(lvl22):

post-51400-1150040002_thumb.jpg

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Han skal jo spille horde :)

 

Uansett, jeg vil anbefale enten mage eller warlock som nevnt tidligere. Warlocks driver med litt "mørkere" magi, f.eks. kontrollerer de forskjellige demoner, kan suge live/mana fra fiender osv. Warlocks er en veldig morsom klasse synes jeg, du lærer alltids noe nytt, også får du en egen personlig tank i level 10, som er veldig nyttig for soloing.

 

Mens mages er litt mer basert på elementene, som f.eks. fire og frost. De får ikke noen demoner eller lignende, men kan gjøre stor skade på flere fiender samtidig (AoE), og kan lage eget vann/mat vha. conjure water/food.

 

Jeg spiller selv warlock for tida, level 31 human, og stortrives :) Veldig morsom klasse.

Lenke til kommentar

Hvis du vil drive med PvP annbefaler jeg Warlock med mindre nerfen til fear slår dem kraftig. For en warlock så tror jeg at jeg ville tatt orc for stun resistance. Warlocks handler mer med DoT's og kontrollerer demoner, mages er flotte for direct damage og AoE. Spørs helt hva du foretrekker i grunn. For mage vil du velge Undead for Will of the Forsaken som gjør at du kan bryte ut av diverse spells.

Shaman's er mest en blanding av melee/caster alt etter hvilken spec du velger. Priest funker også ganske godt men vanligvis får du ikke plass til å raide endgame som shadowpriest (en som gjør skade) og vil be tvunget til healing med mindre du holder deg til PvP, undead er også prima rase for dem.

Ingen av abilities som du får fra raser er derimot så viktig at du trenger dem for å spille bra selv om de hjelper litt. Jeg selv spiller som gnome warrior på en roleplay server :)

 

Hvis du vil drive med magi er vel spellcaster klassen for deg.

 

Innenfor spellcaster klassen har vi:

 

- Mage

- Shaman

- Warlock

- Priest

6286717[/snapback]

Du mangler dr00d ;) .

6287023[/snapback]

Druid er ikke et veldig godt valg som caster etter min mening, har aldri møtt en balance druid som har imponert meg særlig. Det funker selvfølgelig. Men i endgame blir druids også ofte presset inn i en healing rolle. Og etter min erfaring så har du til og med større sjanse som feral enn balance for å skaffe deg en raid gruppe i endgame.

Endret av Snipershot
Lenke til kommentar

Står nå mellom Mage og Warlock, men heller mot Mage siden det ligner på Elementalist fra Guild Wars. Synes trollene er litt stilig ut, og de ser litt magisk ut i tillegg. Si jeg skal være Troll, hvilken klasse er best av Mage og Warlock?

 

Og jeg vet fortsatt ikke hvordan jeg åpner spillboksen. :p Har allerede mistet den i bakken et par ganger og ønsker ikke å plutselig stå ansvarlig for store rift/brett i tillegg til de flate hjørnene. :p

Lenke til kommentar
Står nå mellom Mage og Warlock, men heller mot Mage siden det ligner på Elementalist fra Guild Wars. Synes trollene er litt stilig ut, og de ser litt magisk ut i tillegg. Si jeg skal være Troll, hvilken klasse er best av Mage og Warlock?

 

Og jeg vet fortsatt ikke hvordan jeg åpner spillboksen. :p Har allerede mistet den i bakken et par ganger og ønsker ikke å plutselig stå ansvarlig for store rift/brett i tillegg til de flate hjørnene. :p

6287032[/snapback]

Trolls kan ikke være warlocks så da blir det nok mage på deg :)

 

Og du åpner boksen med å bikke den til venstre og dra ut en "skuffe" hvis det er en collectors edition boks.

Lenke til kommentar

Likte godt han Undead-fyren der, da han ikke så så beinete ut som jeg fryktet, og har sett før. Har ikke lyst på en sånn figur som kommer rett fra helvete, hvis dere skjønner hva jeg mener. Kan man selv bestemme hvor beinete og dau man vil ha sin Undead?

 

For å ta det notoriske problemet er det ikke collector's boks tror jeg. Den er papp og det er en blågrå dame med blått hår på frånten samt en gnom/dverg (elns) med en hagle (w00t?). Man kan åpne den foran og se litt om spillet, men uten å komme inn til CDene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...