Gå til innhold

Hjelp, Encore klager over for høy bit rate.


Anbefalte innlegg

Har en film i Adobe Premiere som jeg skal lage videofil av for så å få den inn i Encore til brenning. Har prøvd massevis av ganger nå, gjort den om til både .avi og MPEG-2, og forandret på masse instillinger med bitrate o.l., men uansett hva jeg prøver så sier Adobe Encore hver gang at "the bit rate is too high for DVD". Vet snart ikke hva jeg skal gjøre, for nå føles det som jeg har prøvd absolutt alt. Noen her som er eksperter som kanskje har en løsning på dette her? Jeg har jo fått til å brenne før, men med akkurat denne går det ikke. :dontgetit:

:(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fant fram til det selv akkurat nå når du skrev det, så jeg får se på det da og se om jeg finner en løsning på det.

Men det står at bitraten er for høy på ett bestemt tidspunkt (00:07:33:12). Altså bare i en frame? Vil det hjelpe om jeg fjerner akkurat det lille punktet tro? Eller vil problemet være flere steder?

Vet det sikkert er vanskelig å svare på, men jeg spør nå likevel. Begynner å bli litt lei av å gang på gang lage ny videofil, som tar en evighet.

Lenke til kommentar

Problemet kjem når du brenner/lager DVD-mappe sant? Om Encore er satt til å kode om fila på ny, skulle ikkje originalfila ha noko å seie trur eg, berre kva innstillingar ein har. Om du bruker DV AVI kan eg ikkje sjå at det skulle vere noko problem med originalfila.

 

Har ingen idé om det vil hjelpe å fjerne ei frame.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...