Gå til innhold

Feil farge på tv-out


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har et Radeon 9800 pro sittende i dataen, hvor jeg har en omformer fra S-video til AV og en AV-kabel til TVen. Problemet er at når jeg kloner pc-bildet på TVen så blir fargene veldig mørk, grønn og rød. Bildet er også feil i forhold til skjermen, og enda når jeg byttet til en annen s-video kabel, funka det fortsatt ikke. Det rare er at før funka denne prosessen fint, men plutselig bare blei den rar. Jeg har også reinstallert windows etter det, så tror ikke det ligger i softwaren.

I tilleg kjøpte jeg en AV-kabel i dag, men det hjalp desverre ikke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har hatt Radeon 9800pro agp selv, huske det første jeg gjorde var å lese manualen =) og der fant jeg ut at mitt skjermkort hadde på baksiden en bryter fra 0 til 1 , kor 0 eller 1 var enten ntsc eller pal. Kan se i manual for skjermkorte ditt om du har noe sånt, eller se bakpå skjermkorte om du har en sånn bryter. Er gangske sikker på at min swtich var bakpå men har nå funnet et bilde her med swtich frempå :

 

http://www.lodz.mm.pl/~bisturator/switch.jpg , men som sagt jeg gjør som hw.no at jeg tar ikke ansvar for at du skifter på noe sånt.

 

http://www.hothardware.com/viewarticle.asp...eid=328&catid=2 har du en full test av 9800 pro se på en av de bildene nederst på sida.

 

http://www.hothardware.com/reviews/images/...o/dipswitch.htm

 

" Also, those of you that are astute, may have noticed the tiny 2 position Dip Switch on the board, right next to the fan power connector. We were told this is for switching to NTSC or PAL format on the TV output of the card."

 

Ellers kan du prøve noe som jeg har vært nødt å gjøre på mitt 6600gt pci-e skjermkort kor at jeg har vært nødt til å skifte på tv ut signal fra s-video til composit selv om jeg har svideo ut på en scart kontakt så inn på tven.

 

Får håpe dette hjelper deg :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...