Gå til innhold

Crossfire eller ikke ?


axis

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Huh?

 

Begge disse er jo crossfire (eller rettere sagt, Nvidia kortet bruker jo SLI, men det er hovedsakelig bare forskjell i navnet). Med andre ord - det "enkle skjermkortet" du linker til er ikke enkelt. Det er dobbelt - bare at de henger sammen og selges som et enkelt produkt.

 

Fordi om ncidia-kortet har 2 kejrmer på samme PCB så er det likevel SLI, så begge dise to pakkene vil ha de samme typer skaleringsproblemene. SLI og crossfire gir som regel langt fra 200% ytelse av et enkelt kort, men 160-180% er ikke umulig å nå - spesieltl om du har en sterk prosessor og har for vane å kjøre alt på maks detaler eller veldig høy oppløsning.

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Av de to oppsettene du har listet opp der ville jeg gått for 7950GX2, jeg mener at den ekstra ytelsen du får fra to x1900xtx kort i CrosFire ikke er verdt 3000 kroner.

 

7950GX2 har også et betraktlig lavere strømforbruk enn x1900xtx CF, samt at det genereres mye mindre støy.

Lenke til kommentar

Har de det CF oppsettet du viser til og får upåklagelig ytelse i BF2 :) MEN har måttet prøve noen forskjellige strømforsynger pga av det. En røk når etter 5 min når jeg kobla til det andre ati kortet. Og det var en fortrone som som står som støttet hos ATI.. Har endt opp med en kraftig tagan.

 

Så om du ikke har en heftig psu så må du nok rekne med å kjøpre det i tilleg om du vil gå for ATI sin løsning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...