Gå til innhold

DVD-kontroll til 360 premium


Anbefalte innlegg

Hei. Kjøpte en xbox 360 premium for ca. ei uke siden. Er veldig fornøyd, men det er noe som plager meg. Et par venner av meg, som kjøpte premium omtrent rett etter release, fikk med en sånn litt mindre utgave av den dvd kontrollen som du kan kjøpe seperat. Jeg fikk ikke med. Var på elkjøp i går, og de sa at den ikke var inkludert. Var den bare inkludert på de xboxene som ble solgt rett etter release?

Noen som vet dette?

 

Uansett, kan jeg ta i bruk ekstra funksjoner med den kontrollen, eller er det helt likt? Hvis det er likt, så gidder jeg ikke stresse mer om det.

 

Hadde satt pris på hjelp her...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den fulgte med i starten var sånn limited greie...

 

Den gir deg vel ikke noen ekstra funksjoner, du kan gjøre det samme med Xbox kontrollen.. Nesten bedre å bruke den da denne får kontakt selv om det er noe i veien, det gjør ikke dvd kontrollen da denne bruker IR (eller noe lignende dritt)

Lenke til kommentar

Fjernkontrollen fulgte kun med de første premium-utgavene som ble solgt. Lokketilbud! Dersom du skal ha en slik må den kjøpes separat. Har ikke en slik selv, men tviler på at det er noe du kan gjøre med fjernkontrollen som du ikke kan gjøre med kontrolleren. Fjernkontrollen er sikkert litt enklere da.

Lenke til kommentar

Jeg har fjernkontrolleren som fulgte med Premium Limited Edition. Den er svingod å bruke og glem at IR ikke finner frem, for det gjør den!!

 

Den som fulgte med limited edition av 360 er ikke lik den du kjøper. Den du kjøper har ekstra knapper, den er lengere og har bakgrunnsbelysning på tastene.

Endret av überGoliath
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...