Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Strøm og nettverk!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

_________________________________________________

p=u*i

_________________________________________________

 

Ved likestrøm blir den formelen riktig. Ved resistiv vekselstrømsbelastning (varmeovner m.m) blir det OG riktig. Til datamaskiner blir det feil.

 

P=U*I*Cosinus fi

 

Hvor mange maskiner du kan kjøre på en kurs avhenger av hva slags sikringstyper du har ( gamle skrusikringer, automatsikringer med b- eller c- karaktrestikk osv.) tipper at du kan ha rundt 5 eller seks maskiner på en ti amperes kurs dersom alle blir skrudd på ULIKT. Dersom alle blir skrudd på samtidig, rundt 3...

Lenke til kommentar

For et par år siden så drev jeg med slike store nettverk i kjelleren her, og det er det 2x10A sikringer. Det holdt til ca 20 (ingen høytalere) k6-2 400-500 maskiner og 17" skjermer. Vi sprengte ca 2 sikringer i uka ved "uhell" som f.eks at noen tok på både TV-en og Videomaskinen samtidig. Rekorden var 23 maskiner, og da måtte vi strekke en kabel til garagen for å hente strøm der også. Etter ca 5mnd med konstant LAN med minst 15 maskiner på 24*7, så smeltet vi supersikringene som er der strømlinja kommer inn i huset. :smile: Tipper at du ikke får mer enn 15 nye maskinger på samme strømmen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...