Gå til innhold

Dele opp musikk i intervaller


Anbefalte innlegg

Har fått en forespørsel fra idrettsavdelingen på skolen her jeg jobber(IKT Lærling på VGS) om hvorvidt det er mulig å enkelt lage en CD med musikk til intervaltrening. Dette er noe de helst vil gjøre selv, så jeg ser etter en enkel metode(og gratis!) for å kopiere musikk fra CDer og legge inn opphold i sangene, og så brenne produktet ut.

 

Nøkkelordene er enkelt og gratis. Dette er lærere med generelt liten kompetanse for slike ting, så løsningen burde være forståelig for dem ved hjelp av en bruksanvisning som jeg kan komponere. Det må også være gratis, de var bare interressert i om det var mulig uten kostnader, ellers vil de fortsette å trykke pause og play ;)

 

Jeg trenger altså et program, eller flere, som kan rippe sanger fra en CD og legge inn opphold i sangene i ett bestemt antall sekunder. Testet ut med Nero Wave Editor(?), men produktet var ikke optimalt, og langt i fra lett forståelig.

 

Noen løsninger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, Nero har funksjoner for å legge inn pause mellom hvert spor. (er hvert riktig stavet, ser ikke sånn ut)

 

Men, det du også kan gjøre er å lage deg tomme lydspor (tomme wav filer) som er i ønsket lengde. Put det inn som spor der du ønsker opphold på CD'n

 

For å legge lyd fra CD inn på PC bruker du f.eks. Audiograbber

Lenke til kommentar

Jeg tror det blir tungvint å først kappe opp alle sangene, lage nye lydspor, og bruke Nero's funksjon til avstand mellom de forskjellige tracksene. Det burde stemme på sekundet, da intervaltrening er ganske nøyaktig(17-13 er visst det optimale), og sporbytte tror jeg ikke er et bra nok valg for opphold.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...