Gå til innhold

(LØST!) Trenger hjelp ang RAID controller driver


Anbefalte innlegg

Jeg har nylig reinstallert windows, og dermed forsvant selvfølgelig alle drivere o.l. Så det jeg sliter litt med nå er å få S-ATA-harddisken min til å fungere. Den blir ikke registrert i windows. Jeg er ganske sikker på at dette er pga at jeg ikke har lagt inn driver til RAID controller. Jeg har leita lenge etter en RAID controller driver på internett nå, uten suksess. Jeg har lasta ned flere drivere, men ingen av dem fungerer.

 

Det finnes en del forskjellige RAID controller drivere, men hvordan kan jeg vite hvilken driver akkurat JEG trenger til min PC? Har det med hva slags type hovedkort man har å gjøre? Jeg har forøvrig et ASUS A7V8X hovedkort.

 

Kan noen vennligst hjelpe meg med dette? Det er et pluss om dere gir meg link til en eventuell driver å laste ned.

 

Takker for alle innspill!

Endret av Leet-Pete
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tusen takk skal du ha, geir__hk! :thumbup:

 

Jeg var inne på ASUS sin hjemmeside, og så på de driverne de har der før jeg posta dette innlegget, men jeg fant bare ikke den spesifikke drivern. Det vil si, jeg fant den, men det stod bare "Promise FastTrak 376 driver" på den, så jeg trodde ikke det hadde noe med RAID controller driver å gjøre. Men det var tydeligvis akkurat det det var. Jeg tenkte egentlig bare å svare "Jeg har vært inne på asus.com, men fant ikke RAID controller driver der". Men så tenkte jeg at jeg kunne like greit bare sjekke det en gang til, og det lønnet seg tydeligvis. :)

 

Litt dårlig av ASUS å ikke gi mer informasjon om driveren enn dette. Men nå er ihvertfall problemet løst! Og nå finner windows harddisken min igjen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...